Στην Πάρο το ειδικά διαμορφωμένο αυτοκίνητο της google

22 Δεκεμβρίου 2011 17:33

Στην Πάρο εθεάθη το ειδικά διαμορφωμένο αυτοκίνητο της Google με το οποίο επιτρέπεται η λήψη πανοραμικών εικόνων των δρόμων.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας το αυτοκίνητο παρέμεινε για περίπου μια εβδομάδα στο νησί της Πάρου ενώ πριν λίγες ημέρες είχε ήδη επισκεφθεί και τη Σαντορίνη. Μέσω των εγκατεστημένων καμερών που υπάρχουν στην οροφή του αυτοκινήτου συλλέγονται ονόματα οδών, σήματα κυκλοφορίας και επιγραφές καταστημάτων και άλλα δεδομένα εμπλουτίζοντας τους χάρτες της google.

Δεν δημοσιεύονται εικόνες στο Street View στην Ελλάδα. Το StreetView δεν είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα. Συνεπώς, όλες οι εικόνες που συλλέγονται δεν θα δημοσιευθούν στο διαδίκτυο.
Η συγκεκριμένη υπηρεσία επιτρέπει στους χρήστες του Google Maps να έχουν μια πανοραμική εικόνα των δρόμων και των διασταυρώσεων και επεκτείνεται ταχέως σε όλη την Ευρώπη.

Το πρόγραμμα καταγραφής ξεκίνησε το Απρίλιο του 2011 και θα ολοκληρωθεί περίπου τον Μάρτιο του 2012 αφού πρώτα θα έχει επισκεφθεί δεκάδες πόλεις στην Ελλάδα.

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos