Πάρος: Ανασκόπηση 2011 σε 5 λεπτά

27 Δεκεμβρίου 2011 02:25

Το 2011 μας αποχαιρετά σε λίγες ημέρες, αφήνοντάς μας ευχάριστες ή λιγότερο ευχάριστες αναμνήσεις στιγμών, από γεγονότα, εκδηλώσεις, συγκεντρώσεις, δημόσιες

συζητήσεις που μας πρόσφεραν τη γεύση της χαράς ή του προβληματισμού στο νησί μας.

Οι μεγάλες αλλά και οι μικρές στιγμές της Πάρου το 2011, απαθανατίστηκαν μέσα από την κάμερα του parianostypos.gr, αμερόληπτα, αντικειμενικά και έγκυρα. Το parianostypos.gr, πιστό στη δέσμευσή του για προσφορά ποιοτικής και έγκαιρης ενημέρωσης στην Πάρο, ήταν πάντα παρόν στην καρδιά των γεγονότων, τα οποία σας μετέφερε με την ακριβή και έμπειρη ματιά ενός ποιοτικού διαδικτυιακού μέσου πληροφόρησης.
Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο, το parianostypos.gr κατατάσσεται ανάμεσα στους κορυφαίους διαδικτυακούς ιστότοπους.

Μέσα από ένα εξαιρετικά πλούσιο υλικό από τις ζωντανές εικόνες των καταγραφών του σε χιλιιάδες φωτογραφίες και video που σας παρουσίασε στην διάρκεια της χρονιάς, επιλέχθηκαν ενδεικτικά, σε ένα video ανασκόπησης λίγων λεπτών ίσως οι πιο χαρακτηριστικές.

Γιατί η αλήθεια πρέπει πάντοτε να υπηρετείται μέσα από την πραγματικότητα. Ελάτε να θυμηθούμε όλοι μαζί τις περισσότερο ή λιγότερο σημαντικές στιγμές της Πάρου, από την πολιτική, κοινωνική, πολιτιστική και αθλητική ζωή του νησιού μας σ΄ ένα video ανασκόπησης που θα ξαναζωντανέψει τις μνήμες του απερχόμενου χρόνου.

Πατήστε εδώ για το βίντεο

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos