Θερμές ευχές για το 2012!

31 Δεκεμβρίου 2011 18:17

Το parianostypos.gr, διανύοντας τον τρίτο χρόνο της ποιοτικής ενημερωτικής προσφοράς του ως μια έγκυρη διαδικτυακή εφημερίδα που σέβεται την αμερόληπτη, ευρεία και έγκαιρη παρουσίαση

των γεγονότων της Πάρου και του Αιγαίου με εθνική και παγκόσμια εμβέλεια, με μια ευρεία και ποικίλη γκάμα θεμάτων από την πολιτική και την κοινωνία μέχρι τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, ευχαριστεί εκ μέρους της διεύθυνσης και των συνεργατών του όλους εσάς, τους χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες του, η θερμή ανταπόκριση των οποίων, αποτελεί για εμάς διαρκές κίνητρο δέσμευσης στη συνέπεια, τη σοβαρότητα και την αξιοπιστία της εφημερίδας μας.

Το 2011, υπήρξε με την υποστήριξη όλων σας, μια χρονιά αναπτυσσόμενης δυναμικής πορείας για όλους εμάς. 
Το 2012 ξεκινά με τη δική μας υπόσχεση ότι θα είμαστε κοντά σας συνεχώς καλύτεροι, θέτοντας ακόμη υψηλότερους στόχους με γνώμονα πάντοτε την αντικειμενική προβολή της είδησης και την προώθηση του δημόσιου αγαθού στον τόπο μας.

Από όλους εμάς στο parianostypos.gr, ειλικρινείς και θερμές ευχές για υγεία, δημιουργική και γόνιμη διάθεση και αισιοδοξία "σε πείσμα των καιρών"  για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Καλή χρονιά!

Φυσικά δεν ξεχάσαμε το πρωτοχρονιάτικο δώρο που υποσχεθήκαμε για τα μέλη μας!

Επιλεγμένοι σταθμοί με μουσική 60s', 70s', 80s', 90s', soul, jazz, classic, romance music, classic rock, dance, pop, disco και πολλά ακόμα είδη μουσικής.

Πατήστε εδώ και απολαύστε τη μουσική!

Γίνε μέλος και απόλαυσε τη μουσική !

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos