Πάρος: Τιμητική εκδήλωση για τους επιτυχόντες στη τριτοβάθμια εκπαίδευση

09 Ιανουαρίου 2012 02:12

Την Παρασκευή 6/1, πραγματοποιήθηκε στο χώρο της Εκατονταπυλιανής η καθιερωμένη πλέον - υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Παροναξίας - ετήσια εκδήλωση επιβράβευσης

των νέων της Πάρου και της Αντιπάρου που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση κατά το ακαδημαϊκό έτος 2011 - 2012.

Στην τιμητική αυτή τελετή για τους επιτυχόντες νεαρούς πρωτοετείς φοιτητές, παρέστησαν πολλοί συμπολίτες μας οι εγκάρδιες ευχές των οποίων συνόδευσαν τις νέες και τους νέους, ενώ στο χαιρετισμό που απήυθυνε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Καλλίνικος ευχήθηκε επιτυχία τονίζοντας παράλληλα ότι παρά τη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία, η αισιοδοξία και η ελπίδα θα πρέπει να αποτελεί την άγκυρα της ζωής στο ξεκίνημα της σταδιοδρομίας τους.

Ο Δήμαρχος Πάρου κ. Χ. Βλαχογιάννης, μαζί με τις θερμές ευχές του υπογράμμισε το συμβολικό νόημα της επιβράβευσης όχι μόνο ως γνωστικής επίδοσης αλλά κυρίως ως επιτυχίας επίτευξης ενός στόχου, ίσως του πρώτου και σπουδαιότερου για το ξεκίνημα της ζωής ενός νέου, τονίζοντας επίσης τη σημασία που προσλαμβάνει ιδιαιτέρως σήμερα για όλους μας το να θέτουμε και να επιτυγχάνουμε στόχους.

Η όμορφη και ελπιδοφόρα αυτή εκδήλωση, ολοκληρώθηκε με την απονομή τιμητικών επαίνων και αναμνηστικών δώρων στους νέους φοιτητές ενώ ακολούθησε μια μικρή δεξίωση προς τιμήν τους με τη συμμετοχή όλων των παρευρισκομένων.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την εκδήλωση πατώντας εδώ

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos