Πάρος: Η ΕΛ.ΑΣ. διαψεύδει είδηση για τη σύλληψη γιου υψηλόβαθμου αστυνομικού Κύριο

Η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει την είδηση από τηλεοπτικό σταθμό πως συνελήφθη στην Πάρο γιος ανώτατου αξιωματικού, καθώς εντοπίστηκε να μεταφέρει τουρίστες με βαν χωρίς να έχει τα απαραίτητα έγγραφα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., σε έλεγχο που έγινε στον συγκεκριμένο εργαζόμενο εντοπίστηκε παράβαση, για την οποία επιβλήθηκε το χρηματικό πρόστιμο που προβλέπεται από τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Τέλος, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, «ο παραβάτης δεν ανήκει στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, οπότε δεν προκύπτουν λόγοι πειθαρχικής διερεύνησης του περιστατικού».


Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
«Η είδηση που μεταδόθηκε σήμερα από τηλεοπτικό σταθμό, σχετικά με σύλληψη συγγενικού προσώπου Ανώτατου Αξιωματικού της Ελληνικής Αστυνομίας στην Πάρο, στο πλαίσιο ελέγχων της Τροχαίας για επαγγελματίες που ασχολούνται με τη μεταφορά τουριστών με βαν, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Οι αστυνομικοί της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων πραγματοποίησαν έλεγχο στον συγκεκριμένο εργαζόμενο και διαπιστώθηκε παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, η οποία επισύρει χρηματικό πρόστιμο. Οι υπηρετούντες στην Ελληνική Αστυνομία εκτελούν τα καθήκοντά τους αμερόληπτα και σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, και ως εκ τούτου επιβλήθηκε το ανάλογο διοικητικό πρόστιμο, όπως ορίζεται από τον Κ.Ο.Κ.

Επιπλέον, επισημαίνεται ότι ο παραβάτης δεν ανήκει στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, οπότε δεν προκύπτουν λόγοι πειθαρχικής διερεύνησης του περιστατικού».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos