Συλλήψεις σε Μύκονο, Θήρα, Πάρο

06 Σεπτεμβρίου 2024 14:12

Σύλληψη ημεδαπού για μεταφορικό έργο στη Μύκονου

Την 04-09-2024 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μύκονου, 55χρονος ημεδαπός, διότι στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων διαπιστώθηκε ότι μετέφερε με Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο επιβάτες και εισέπραξε κόμιστρο μεγαλύτερο από το προβλεπόμενο.

Σύλληψη (5) αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Θήρα
Την 04-09-2024 το βράδυ συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, πέντε αλλοδαποί ηλικίας 22 έως 26 ετών, οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Γαλλία. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε επιχείρηση στη Μήλο
Την 05-09-2024 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μήλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, 60χρονος ημεδαπός γιατί λειτουργούσε επιχείρηση η οποία καταλάμβανε παράνομα τμήματα αιγιαλού-παραλίας με εγκατάσταση αυθαίρετων ξύλινων κατασκευών και ανάπτυξη ομπρελοκαθισμάτων καθ’ υπέρβαση σχετικής άδειας.

Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις Κ.Ο.Κ. στη Μύκονο
Την 05-09-2024 το βράδυ συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 26χρονος ημεδαπός, ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε κατάστημα στη Μύκονο
Την 06-09-2024 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 34χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos