Ε.Σ.Πάρου: Κλιμάκιο Ο.Α.Ε.Ε

16 Ιανουαρίου 2012 15:53

Προς Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Υπόψη κ. Δημάρχου Κοινοποίηση:

Διοίκηση ΟΑΕΕ

Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε Πληροφορηθήκαμε ότι το κλιμάκιο του ΟΑΕΕ που φιλοξενήθηκε εδώ και τρία χρόνια στα γραφεία του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου εξορίστηκε στην Τραγαία, 20 χιλιόμετρα από τη Χώρα Νάξου. Προφανώς, δεν γνωρίζετε ότι το κλιμάκιο του ΟΑΕΕ εξυπηρετούσε εκτός από τους επαγγελματίες της Νάξου και αυτούς των άλλων νησιών (Πάρου – Αντιπάρου – Ίου – Αμοργού – Μικρές Κυκλάδες). Προφανώς, δεν λάβατε υπόψη σας τη δυσχερή κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει όλοι οι επαγγελματίες των νησιών μας, με αποτέλεσμα, πάρα πολλοί να μην μπορούν να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους στον ΟΑΕΕ και να απαιτείται συνεχής επικοινωνία με το τοπικό κλιμάκιο. Προφανώς, η απόφασή σας θα πρέπει να επανεξεταστεί, γιατί πραγματικά υποχρεώνετε τους επαγγελματίες σε επιπλέον έξοδα και ταλαιπωρία, αφού θα πρέπει να διανύουν την απόσταση των 20 χιλιομέτρων, όποτε χρειαστεί να έρθουν σε επαφή με το κλιμάκιο του ΟΑΕΕ.

Απαιτούμε:

• Να επανεξεταστεί το θέμα αυτό στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου σας.

• Να δοθεί άμεσα λύση στη στέγαση του κλιμακίου του ΟΑΕΕ στη Χώρα ΝΑΞΟΥ.

Σας ενημερώνουμε ότι είμαστε διατεθειμένοι, αν δεν μπορέσετε να δώσετε λύση στο θέμα αυτό, να απαιτήσουμε από τη Διοίκηση του ΟΑΕΕ να μεταφέρει το κλιμάκιο στην Πάρο.

Με ιδιαίτερη τιμή

για το Δ.Σ. του

Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου

Ο Πρόεδρος                            Ο Γεν. Γραμματέας

Αλιπράντης Απόστολος.        Τριαντάφυλλος Αναστάσιος

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos