Ποδηλατικός αγώνας ορεινής ποδηλασίας

01 Φεβρουαρίου 2012 22:10

Η Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Όμιλο Πάρου και την Ομάδα διάσωσης διοργανώνει ανοιχτό ποδηλατικό αγώνα ορεινής ποδηλασίας

συνολικής απόστασης 13χλμ. την Κυριακή 12/2/2012 στις 11:30 π.μ.

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί από τον χώρο των αρχαίων λατομείων στο Μαράθι και θα διεξαχθεί στη διαδρομή Μαράθι – Μοναστήρι Θαψανών – Βουνιά και τερματισμό στο Μαράθι. Πριν την έναρξη του αγώνα θα προηγηθεί ενδιαφέρουσα ομιλία για τα αρχαία λατομεία από τους κυρίους Χρήστο Γεωργούση και Σπύρο Μητρογιάννη.

Ο αγώνας ορεινής ποδηλασίας διοργανώνεται στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει η Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π στην προσπάθεια της αναβάθμισης και προώθησης των αθλητικών δράσεων στο νησί μας καθώς και στην καλλιέργεια της οικολογικής και περιβαλλοντικής συνείδησης των συμπολιτών μας. Παράλληλα ας μην λησμονούμε ότι σε περίοδο οξυμένης οικονομικής κρίσης το ποδήλατο δεν αποτελεί μόνο μια περιβαλλοντική και οικολογική επιλογή, αλλά και μια εναλλακτική οικονομική πρόταση με πολλαπλά οφέλη. Είναι ανοικτός σε όλους όσους αγαπούν το ποδήλατο με προϋπόθεση συμμετοχής να είναι από 15 ετών και άνω. Για τη συμμετοχή ατόμων κάτω των 18 ετών απαιτείται η υπογραφή του γονέα. Όλοι οι συμμετέχοντες ποδηλάτες υποχρεούνται να φέρουν κράνος.

Στην ουρά του αγώνα θα ακολουθεί αυτοκίνητο ασφαλείας για την περισυλλογή αθλητών και ποδηλάτων που θα μείνουν από βλάβη. Επίσης τον αγώνα θα στηρίξει ασθενοφόρο όχημα της ομάδας διάσωσης Πάρου με ιατρική βοήθεια. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και μέχρι τριάντα λεπτά πριν την εκκίνηση, στη γραμματεία του αγώνα που θα βρίσκεται στον χώρο των αρχαίων λατομείων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν πληροφορίες σχετικά με τις δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνώντας στα τηλέφωνα 6945206202, 6942870222 και 2284360128 και στα γραφεία της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.

Με το πέρας του αγώνα θα απονεμηθούν έπαθλα φιλοτεχνημένα από το Εικαστικό Εργαστήρι του Δήμου Πάρου στους τρείς πρώτους νικητές στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών, ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες θα μοιραστούν αναμνηστικοί έπαινοι.

Η Πρόεδρος του Δ.Σ. της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.

Άννα Κάγκανη - Κορτιάνου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos