Εμποροεπαγγελματικός σύλλογος: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

03 Φεβρουαρίου 2012 12:46

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάρου-Αντιπάρου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του, χθες Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου

το μεσημέρι στην αίθουσα του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου παρουσία αρκετών μελών του και φυσικά του Διοικητικού Συμβουλίου.

Το φλουρί έπεσε στον γενικό γραμματέα του Συλλόγου κ.Αναστάσιο Τριαντάφυλλο, και το δώρο για το αυτό είναι ένα τραπέζωμα στο Διοικητικό Συμβούλιο από τον τυχερό της Χρονιάς (πάλι πρωτοτυπήσαμε !!!!).

Φέτος ,ήταν η τελευταία πρωτοχρονιάτικη πίτα που έκοψε το παρόν Διοικητικό Συμβούλιο μιας και στις 23 Φεβρουαρίου και μετά από αρκετές καθυστερήσεις λόγω των απεργιών από τους δικαστικούς, θα εκδικαστεί το νέο καταστατικό του Εμπορικού που μετατρέπεται σε Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Πάρου-Αντιπάρου.

Μετά από την απόφαση του Πρωτοδικείου και μέχρι της 15 Μαρτίου το τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου θα αποφασίσει και θα σας κοινοποιήσει την ημερομηνία των εκλογών.

Έτσι λοιπόν μετά την έγκριση του νέου καταστατικού σαν Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος πλέον, με την δυνατότητα να εντάξουμε περισσότερους συναδέλφους επαγγελματίες στις τάξεις μας , και με εννιαμελές διοικητικό συμβούλιο , σας καλούμε από τώρα να πυκνώσετε και να εμπλουτίσετε την λίστα υποψηφίων και επαγγελματίες από άλλους κλάδους αλλά και νεότερα σε ηλικία μέλη. Η παρουσία σας είναι απαραίτητη δεδομένων των δυσκολιών που αντιμετωπίζουμε όλοι μας. Η συνέπεια και η συσπείρωση γύρω από ένα σωματείο που έχει μεγάλη και σημαντική πορεία στα ζητήματα του επαγγελματία μόνο θετικά αποτελέσματα θα φέρει και αυτό αποδεικνύετε από την μέχρι σήμερα πορεία του συλλόγου αλλά και από τις επιτυχείς του παρεμβάσεις.

Δυναμώστε την φωνή σας!!

Ο Πρόεδρος Του

Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου

Πάρου – Αντιπάρου

Αποστόλης Αλιπράντης

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos