Νέα υπηρεσία, νέες δυνατότητες, Τώρα!

24 Φεβρουαρίου 2012 01:39

Η έγκυρη, αμερόληπτη και πολυθεματική ειδησεογραφική ενημέρωση, δεν αποτελεί απλώς δέσμευση του parianostypos.gr, αλλά επίσης μια δυναμική κατάκτηση σε καθημερινό επίπεδο η οποία επιβεβαιώνεται από τη μεγάλη ανταπόκριση των αναγνωστών του.

Στο χώρο όμως της ειδησεογραφίας δεν αρκεί μόνο αυτό. Η ενημερωτική προσφορά πρέπει πάνω απ΄ όλα να είναι άμεση, ταχεία, έγκαιρη και πάντα επίκαιρη, ειδικά στο χώρο της διαδικτυακής επικοινωνίας.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας γνωστοποιήσουμε ότι από σήμερα το parianostypos.gr, πιστό στη δέσμευσή του για αξιοποίηση κάθε νέας τεχνολογικής δυνατότητας, μπορεί να προσφέρει στο κοινό του αυτόματη πλέον ανανέωση της ροής των ειδήσεών του κάθε πέντε λεπτά, γεγονός που σημαίνει ότι εσείς δεν θα είσαστε πλέον υποχρεωμένοι να κάνετε ανανέωση (refresh) της σελίδας.

Από σήμερα, μπορείτε λοιπόν να διαβάζετε, να βλέπετε και να ακούτε απρόσκοπτα, σε συνεχή αυτοματοποιημένη ροή όλα όσα σας ενδιαφέρουν ανά πάσα στιγμή!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλώς να μεταβείτε στην ηλεκτρονική σελίδα του parianostypos.gr και οι ειδήσεις θα «τρέχουν» πλέον αυτόματα για εσάς!

Επίσης ανασχεδιάσαμε και «φρεσκάραμε» την αρχική μας σελίδα για πιο γρήγορη φόρτωση και μεγαλύτερη ταχύτητα απόκρισης των εικόνων.

Για όλους εσάς που στηρίζετε με την ανταπόκρισή σας την ηλεκτρονική μας εφημερίδα και εμείς με τη σειρά μας, όπως αποτελεί άλλωστε δέσμευσή μας, είμαστε πάντα κοντά σας για να παράσχουμε με κάθε ευκαιρία δυνατότητες για την περαιτέρω διευκόλυνση της ικανοποίησης της ενημερωτικής σας αναζήτησης.

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos