Λήψη αποφάσεων της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Πάρου Κύριο

17 Σεπτεμβρίου 2024 15:47

α) για την ανακατασκευή του κτιρίου που στεγάζεται η αίθουσα ηλεκτρονικών υπολογιστών και των τουαλετών του Δημοτικού Σχολείου Αγκαιριάς και β) για την προμήθεια τάπητα του γηπέδου ποδοσφαίρου στην Αλυκή

Η Δημοτική Επιτροπή στην τακτική συνεδρίαση που διεξήχθη, στις 13 Σεπτεμβρίου 2024, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Πάρου, ενέκρινε την λήψη των κάτωθι αποφάσεων:

α) Έγκριση της με αρ. 33/2024 μελέτης της Δ/ΝΣΗΣ Τεχνικών Έργων και Υπηρεσιών που αφορά την ανακατασκευή του κτιρίου που στεγάζεται η αίθουσα ηλεκτρονικών υπολογιστών (Η/Υ) και των τουαλετών (W/C) του Δημοτικού Σχολείου Αγκαιριάς Πάρου και τον καθορισμό των όρων του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού. Η συνολική δαπάνη του έργου έχει προϋπολογιστεί στο ποσό των 140.000,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α 24% και θα καλυφθεί από τον προϋπολογισμό εξόδων του Δήμου (από ιδίους πόρους).

agakiria toualeyes gipedo

Με τις συγκεκριμένες εργασίες θα προκύψει ουσιαστικά ένα πλήρως σύγχρονο κτίριο με WC ανδρών, γυναικών, ΑΜΕΑ, καθώς και νέα αίθουσα για το μάθημα υπολογιστών. Οι εργασίες κρίνονται επείγουσες διότι το κτίριο παρουσιάζει έντονες φθορές και χρήζει άμεσης ανάγκης ανακατασκευής, για την ασφάλεια του κτιρίου και των χρηστών αυτού.

β) Έγκριση της με αρ. 34/2024 μελέτης της Δ/ΝΣΗΣ Τεχνικών Έργων και Υπηρεσιών που αφορά την πραγματοποίηση δαπάνης για την δημόσια σύμβαση προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια τάπητα γηπέδου ποδοσφαίρου Αλυκής», προϋπολογισμού 55.242,00 €, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%, που θα καλυφθεί από τον προϋπολογισμό εξόδων του Δήμου (από ιδίους πόρους) και αφορά την αντικατάσταση του συνθετικού τάπητα γηπέδου ποδοσφαίρου στο γήπεδο 5Χ5 της Αλυκής Πάρου με προμήθεια και τοποθέτηση νέου συνθετικού χλοοτάπητα. Η εν λόγω προμήθεια θα πραγματοποιηθεί με τη διενέργεια δημόσιου ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει της τιμής.

Ο Δήμαρχος Πάρου κ. Κωνσταντίνος Μπιζάς με σχετική δήλωσή του, αναφέρει:

«Στο παρελθόν είχαν υπάρξει σχετικοί διαγωνισμοί για τα ανωτέρω έργα, οι οποίοι όμως είχαν αποβεί άγονοι.

Γι' αυτό το λόγο προβήκαμε στην αναθεώρηση των μελετών και στον καθορισμό των όρων των ανοικτών ηλεκτρονικών διαγωνισμών, για την ανακατασκευή του κτιρίου της αίθουσας Η/Υ και WC του Δημοτικού σχολείου Αγκαιριάς και για την προμήθεια τάπητα του γηπέδου ποδοσφαίρου Αλυκής, ευελπιστώντας πως αυτή τη φορά θα υπάρξουν ενδιαφερόμενοι ανάδοχοι για την κατασκευή των έργων.

Ως Δημοτική Αρχή, στοχεύουμε στην συνεχή αναβάθμιση των σχολικών και αθλητικών εγκαταστάσεων του νησιού μας, ώστε να παρέχουμε ένα ασφαλές και φιλόξενο περιβάλλον μάθησης και άθλησης στα παιδιά μας».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos