Περιφερειακός δρόμος Αντιπάρου

07 Μαρτίου 2012 02:07

Σίγουρα ο περιφερειακός δρόμος στην Αντίπαρο θα γράψει την δική του ιστορία, αφού λίαν συντόμως, δυστυχώς για εμάς, θα μοιάζει με χιλιομπαλωμένη τράτα που τόσο εύγλωττα και στοχευμένα αναφέρει και το παραδοσιακό μας τραγούδι.

Μετά την πρώτη λακκούβα, στο μόλις προ τετραμήνου ανακατασκευασμένο περιφερειακό, ήρθε να προστεθεί άλλη μία, ίσως σε λίγο καιρό να προστεθούν και άλλες.

Οι προχειρότητες της δημοτικής αρχής δεν έχουν ούτε αρχή ούτε τέλος, αντί να αναζητήσει και να αποδώσει ευθύνες, εκεί που ανήκουν, προσπαθεί με μπαλώματα να κρύψει την ανεπάρκειά της και τις λακκούβες στον περιφερειακό δρόμο που δημιουργήθηκαν μετά τις τελευταίες βροχές.

Γι' αυτό το λόγο και επειδή μέχρι σήμερα δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση, ξαναρωτάμε το κ. δήμαρχο:

1. Γιατί o συγκεκριμένος ασφαλτοστρωμένος δρόμος που παραδόθηκε στην κυ-κλοφορία παρουσιάζει τόσες ελλείψεις και κακοτεχνίες; Ποιες ρήτρες κατά του εργολάβου προβλέπουν οι σχετικές συμβάσεις;

2. Πότε και με ποιον τρόπο διενεργήθηκαν οι έλεγχοι καταλληλότητας καθώς και η συμμόρφωση του εργολάβου με τις προδιαγραφές;

Για την Ενωτική Κίνηση Προόδου

Ιωάννης Βασιλόπουλος

Επικεφαλής του Συνδυασμού

Ενωτική Κίνηση Προόδου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos