Πάρος – Norwegian Getaway: Μια χλιδάτη «πλωτή πολιτεία» κατέπλευσε στο νησί! – Ζωηρή «απόβαση» χιλιάδων τουριστών

25 Σεπτεμβρίου 2024 13:44

Το πρωί της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου, ένα εντυπωσιακό γιγαντιαίο κρουαζιερόπλοιο ονόματι Norwegian Getaway, κατέπλευσε στον κόλπο της Παροικίας, αφήνοντας άφωνους ντόπιους και επισκέπτες!

Το πλοίο, μήκους 326 μ. και πλάτους 54 μ. που πλέει στα νερά του Αιγαίου με σημαία Μπαχάμες, προσέγγισε την Πάρο προερχόμενο από τη Μύκονο και θα αποπλεύσει το βράδυ με προορισμό τη Ρόδο.
Μεταφέρει 4.404 τουρίστες από 32 χώρες η πλειοψηφία των οποίων είναι Αμερικανοί, και 1.600 άτομα πλήρωμα.

norwegian getaway100
Διαθέτει πολυτελέστατες ανέσεις και παροχές, 10 καταστρώματα, 28 εστιατόρια για κάθε γούστο, μπαρ και πολλές άλλες επιλογές διασκέδασης που κάνουν το ταξίδι θαλάσσιας αναψυχής που προσφέρει ονειρεμένο!
Η άφιξη του Norwegian Getaway και η αποβίβαση των χιλιάδων τουριστών του με υπερσύγχρονες tender στο λιμάνι δημιούργησε ζωηρή κίνηση.

Οι φιλοξενούμενοι του πλοίου έκαναν κυριολεκτικά «απόβαση» στην Πάρο μεταφερόμενοι με πούλμαν, βανάκια, transfer και ταξί παντού. Απόλαυσαν ξεναγήσεις και εκδρομές, περιηγήθηκαν ομορφιές, αξιοθέατα και μνημεία σε ολόκληρο το νησί, κατακλύζοντας café, εστιατόρια και κάθε είδους καταστήματα ακόμα και κομμωτήρια!

Σημειώνεται ότι το κρουαζιερόπλοιο – γίγας καλωσόρισε ο Δήμαρχος Πάρου κ. Κ. Μπιζάς ο οποίος ανέβηκε σε αυτό και συνομίλησε με τον καπετάνιο και τους αξιωματικούς προσφέροντάς τους αναμνηστικά δώρα από το νησί.

norwegian getaway101

norwegian getaway102

norwegian getaway103

norwegian getaway105

norwegian getaway106

norwegian getaway108

norwegian getaway110

norwegian getaway111

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos