Πάρος: Συνελήφθησαν έξι (6) άτομα για παράνομες οικοδομικές εργασίες

19 Μαρτίου 2012 12:48

Συνελήφθησαν προχθές (17.3.2012) στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, έξι (6) άτομα (ένας ημεδαπός ηλικίας 56 ετών και πέντε αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 26, 42, 34, 32 και 34 ετών) κατηγορούμενοι

για παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Ειδικότερα, προχθές το απόγευμα στην Παροικία Πάρου, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για την εφαρμογή του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες αλλοδαποί εκτελούσαν οικοδομικές εργασίες χωρίς άδεια της Αρμόδιας Αρχής σε οίκημα του 56χρονου ημεδαπού.

Ο συλληφθείς ιδιοκτήτης οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.


Συνελήφθησαν επτά (7) άτομα για παράνομες οικοδομικές εργασίες στην Κέα.

Συνελήφθησαν προχθές (17.3.2012) στην Κέα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κέας, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για την εφαρμογή του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού, σε δυο περιπτώσεις συνολικά επτά (7) άτομα για παράνομες οικοδομικές εργασίες. Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση προχθές το πρωί στην περιοχή Γιαλισκάρι Κέας, συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 18, 29 και 30 ετών γιατί διαπιστώθηκε να εκτελούν οικοδομικές εργασίες χωρίς άδεια της Αρμόδιας Αρχής σε περιβάλλοντα χώρο προϋπάρχοντος οικοδομήματος. Επίσης συνελήφθη και ένας 79χρονος ημεδαπός ως επιβλέπων τις εργασίες. Στην δεύτερη περίπτωση, προχθές το απόγευμα στην περιοχή Οτζιά Κέας, συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 30, 36 και 32 ετών γιατί διαπιστώθηκε να εκτελούν οικοδομικές εργασίες χωρίς άδεια της Αρμόδιας Αρχής σε νεοαναγειρόμενη οικοδομή ιδιοκτησίας δυο ημεδαπών. Σε βάρος των ιδιοκτητών των ακινήτων των παραπάνω περιπτώσεων, που απουσίαζαν, σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Συνελήφθη ένας (1) ημεδαπός για παράνομες οικοδομικές εργασίες στην Θήρα.

Συνελήφθη χθες (18.3.2012) στην Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, ένας 37χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για παράνομες οικοδομικές εργασίες. Ειδικότερα, χθες το απόγευμα στην Οία Θήρας, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για την εφαρμογή του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς ως χειριστής αντλίας σκυροδέματος τροφοδοτούσε με σκυρόδεμα κατασκευή σε προϋπάρχουσα οικοδομή στην οποία είχαν διακοπεί οι εργασίες γιατί δεν υπήρχε άδεια εργασιών της Αρμόδιας Αρχής. Σε βάρος της ιδιοκτήτριας της οικοδομής, που απουσίαζε και αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομες οικοδομικές εργασίες. Το μηχάνημα έργων (αντλία σκυροδέματος) κατασχέθηκε. Ο συλληφθείς με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos