Η ΚΤΕΛ ΠΑΡΟΥ Α.Ε. ανακοινώνει αύξηση έκπτωσης στις μετακινήσεις για τους εκπαιδευτικούς του νησιού Κύριο

27 Σεπτεμβρίου 2024 14:40

Η ΚΤΕΛ ΠΑΡΟΥ Α.Ε., στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και αναγνωρίζοντας την πολύτιμη προσφορά των εκπαιδευτικών στην τοπική κοινωνία της Πάρου, προχωρά σε σημαντική ενίσχυση της έκπτωσης στις μετακινήσεις τους.

Από τη νέα σχολική χρονιά, οι εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων του νησιού θα απολαμβάνουν έκπτωση 50% σε όλες τις διαδρομές καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μέχρι πρότινος, η εταιρεία παρείχε έκπτωση 25% για τις διαδρομές από και προς τα σχολεία. Με τη νέα αυτή πρωτοβουλία, η ΚΤΕΛ ΠΑΡΟΥ Α.Ε. προσφέρει στους εκπαιδευτικούς τη δυνατότητα να επωφελούνται από μειωμένο κόμιστρο σε κάθε τους μετακίνηση, συμβάλλοντας έτσι στη βελτίωση της καθημερινότητάς τους.
Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να επωφεληθούν από την προσφορά θα πρέπει να προσκομίσουν μία βεβαίωση από τη σχολική τους κοινότητα, η οποία θα επιβεβαιώνει την ιδιότητά τους για το τρέχον σχολικό έτος. Με την προσκόμιση της βεβαίωσης και μιας φωτογραφίας θα εκδίδεται άμεσα μια κάρτα που θα ενεργοποιεί την έκπτωση για όλες τις μετακινήσεις τους.
Η ΚΤΕΛ ΠΑΡΟΥ Α.Ε. συνεχίζει να στηρίζει ενεργά την τοπική κοινωνία και ιδιαίτερα τον τομέα της εκπαίδευσης, αναγνωρίζοντας το έργο τους για την εκπαίδευση των παιδιών του νησιού και θεωρώντας τους εκπαιδευτικούς έναν από τους πιο σημαντικούς πυλώνες για το μέλλον της Πάρου.

Για περισσότερες πληροφορίες:
ΚΤΕΛ ΠΑΡΟΥ Α.Ε. Τηλέφωνο: 2284021133, 6979725675 Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Website: www.ktelparou.gr
Για την ΚΤΕΛ Πάρου Α.Ε.
Ρούσσος Γεώργιος
Πρόεδρος ΚΤΕΛ Πάρου Α.Ε.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos