Αστυνομικό δελτίο

03 Απριλίου 2012 18:09

Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί για παράνομη λειτουργία λατομείου στην Θήρα.

Συνελήφθησαν χθες (02.4.2012) στην Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, τρεις ημεδαποί ηλικίας 38, 42 και 58 ετών κατηγορούμενοι για παράνομη λειτουργία λατομείου.

Ειδικότερα χθες το πρωί, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων, διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες λειτουργούσαν μονάδα θραύσης αδρανών υλικών σε χώρο λατομείου χωρίς άδεια της Αρμόδιας Αρχής.

Οι συλληφθέντες με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.


Εξιχνιάστηκε υπόθεση απόπειρας βιασμού σε βάρος ανήλικης, στην Ρόδο.

Εξιχνιάστηκε χθες (2.4.2012), ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, υπόθεση απόπειρας βιασμού σε βάρος 17χρονης ανήλικης ημεδαπής.

Ειδικότερα, την 27.3.2012 καταγγέλθηκε από 17χρονη ημεδαπή ότι απογευματινές ώρες στην παλιά πόλη της Ρόδου άγνωστος δράστης την πλησίασε και αφού την ακινητοποίησε αποπειράθηκε να την εξαναγκάσει σε συνουσία.
Στο πλαίσιο των αστυνομικών αναζητήσεων εντοπίστηκε ο φερόμενος ως δράστης, ηλικίας 26 ετών ημεδαπός, ο οποίος προσήχθη και αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από την παθούσα.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 26χρονου, ο οποίος δεν συνελήφθη λόγο παρέλευσης των ορίων του αυτοφώρου, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου

Κλοπή κυνηγητικού όπλου, στην Ρόδο

Σχηματίστηκε δικογραφία για πλημμελή φύλαξη οπλισμού
Χθες (2.4.2012) το απόγευμα καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου, από 64χρονο ημεδαπό, ότι μεσημβρινές ώρες, άγνωστος δράστης αφού διέρρηξε την οικία του στην Κοσκινού Ρόδου, αφαίρεσε ένα κυνηγετικό όπλο.
Σε βάρος του 64χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για πλημμελή φύλαξη οπλισμού.
Ενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.

Συνελήφθη ένας (1) ημεδαπός για διακεκριμένες κλοπές και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, στην Κάλυμνο

Συνελήφθη σήμερα (3.4.2012) πρώτες πρωινές ώρες στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλύμνου, ένας 32χρονος ημεδαπός για διακεκριμένες κλοπές και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, ύστερα από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα εξιχνιάστηκαν δυο περιπτώσεις κλοπών και μια απόπειρα κλοπής που είχε διαπράξει ο 32χρονος στην Κάλυμνο και συγκεκριμένα:

• Την 31.3.2012 στην περιοχή της ενορίας Άγιου Μάμμα, αφού μπήκε από ανοικτή πόρτα σε οικία αφαίρεσε ένα ρολόι και ένα δοχείο που περιείχε λάδι.
• Απογευματινές ώρες χθες στην περιοχή Αγίας Τριάδας, αφού διέρρηξε οικία αφαίρεσε ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.
• Βραδινές ώρες χθες στην Χώρα Καλύμνου αποπειράθηκε να διαρρήξει οικία αλλά έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή. Ο φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής βρέθηκε στην κατοχή του συλληφθέντα και αποδόθηκε στην δικαιούχο.

Επιπλέον στην κατοχή του 32χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους 2,2 γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos