Λαϊκή Επιτροπή Πάρου

05 Απριλίου 2012 19:18

Την Πέμπτη 29/3 συζητήθηκε στο Πρωτοδικείο Σύρου με τη νομική συνδρομή (;) του Δήμου Πάρου η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για τους πρώτους 50 συμπολίτες μας, που αρνήθηκαν

να καταβάλουν το χαράτσι της ΔΕΗ. Το δικαστήριο επιφυλάχθηκε να εκδώσει προσωρινή διαταγή διακοπής της ηλεκτροδότησης από τη ΔΕΗ μέχρις ότου προσκομισθούν όλα τα εκκαθαριστικά σημειώματα των αιτούντων.

Με αφορμή την εκδίκαση αυτή, διάφορα «παπαγαλάκια» της τοπικής εξουσίας στο νησί άρχισαν να διαδίδουν ψευδώς, ότι από μέρους της Λαϊκής Επιτροπής Πάρου δεν υπήρχε η δυνατότητα να εξασφαλιστεί η παρουσία μάρτυρα στο Πρωτοδικείο.

Αποκορύφωμα αυτής της παραπληροφόρησης ήταν , εκτός των άλλων, η δήλωση του Δημάρχου Πάρου σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι : "Δεν υπήρχε μάρτυρας στα ασφαλιστικά μέτρα που εκδικάστηκαν στη Σύρο!".

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι μάρτυρας στο Πρωτοδικείο υπήρχε και είναι συμπολίτης μας παριανός, που αυτή την περίοδο εργάζεται στην Σύρο.

Επειδή ο Δήμαρχος Πάρου και οι παρατρεχάμενοι του προκαλούν , ας μάθει η παριανή κοινωνία ότι από τα μέσα του Γενάρη, που ο Δήμαρχος υποσχέθηκε νομική στήριξη, παρά τις οχλήσεις στο Νομικό Σύμβουλο του Δήμου και τον ίδιο, μέχρι τις 24/3 δεν είχαμε καμία πληροφόρηση. Στις 24/3 τυχαία ο Νομικός Σύμβουλος, μας κάνει γνωστό ότι η υπόθεση συζητείται στις 29/3. Παρόλο που τα απαραίτητα στοιχεία ζητήθηκαν μια μέρα πριν φύγει για την Σύρο, αυτά του παραδόθηκαν έγκαιρα. Αυτά για να μάθει ο παριανός λαός ποιος είναι υπεύθυνος και ποιοι με ανευθυνότητα χειρίστηκαν την υπόθεση που είχαν αναλάβει.

Είναι πια φανερό ότι η υποτιθέμενη στήριξη του Δημάρχου στα ασφαλιστικά μέτρα δεν ήταν τίποτα άλλο παρά η υποχώρηση του στη πίεση που δεχόταν από την παριανή κοινωνία. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην τηλεοπτική του συνέντευξη «αδειάζει» ουσιαστικά τα επιχειρήματα της αίτησης των ασφαλιστικών μέτρων, αγνοώντας και αυτή ακόμα τη θέση του Συμβουλίου Επικρατείας. Αναδεικνύεται έτσι σε συνεπή διεκπεραιωτή της κυβερνητικής αντιλαϊκής πολιτικής σε τοπικό επίπεδο. Αποδεικνύει ταυτόχρονα την απέχθεια και την αποστροφή του στις λαϊκές πρωτοβουλίες, στην οργάνωση, την αντίσταση και την αντίδραση του λαού στη βάρβαρη επίθεση που δέχεται. Είναι υπόλογος απέναντι στο κίνημα του παριανού λαού ενάντια στο χαράτσι της ΔΕΗ και τα κάθε λογής χαράτσια.

Πάρος 5/3/2012

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos