American Express Travel: Η Πάρος στους 10 «καυτούς» προορισμούς των Αμερικανών για το 2025

05 Οκτωβρίου 2024 10:50

Ένα διάσημο Ελληνικό νησί είναι ανάμεσα στους 10 «καυτούς» προορισμούς των Αμερικανών για το 2025, σύμφωνα με τη λίστα ανερχόμενων προορισμών 2025 που παρουσιάζει η American Express Travel.

Το νησί που αναμένεται να συγκεντρώσει τα βλέμματα την επόμενη χρονιά, με την ήρεμη ατμόσφαιρα, τη φυσική ομορφιά και τον πολιτισμό του είναι η Πάρος.

Η λίστα αναδεικνύει τους 10 προορισμούς που αποτελούν “must” για τους Αμερικανούς ταξιδιώτες τη νέα χρονιά και ιδιαίτερα εκείνους που ανήκουν στις γενιές Millennial και Gen Z.

Η έρευνα αντλεί στοιχεία από τις κρατήσεις μελών της American Express Card αλλά και δεδομένα από το παγκόσμιο δίκτυο ταξιδιωτικών συμβούλων της εταιρίας.

Εκτός από την Πάρο, στη λίστα αναδεικνύονται το Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας, η Βρετάνη της Γαλλίας, το Franschhoek της Ν. Αφρικής, το Koh Samui της Ταϊλάνδης, το Μακάου της Κίνας, το Moab της Γιούτα, Nikko της Ιαπωνίας, το Σάο Πάολο της Βραζιλίας και η Sun Valley του Αϊντάχο.

tornosnews.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos