Σύλλογος Γυναικών Πάρου "Αρηΐς"

06 Απριλίου 2012 00:31

Ο Σύλλογος Γυναικών Πάρου ´'Αρηίς '' συνεχίζοντας τη δράση του " Ψωνίζω και Στηρίζω " θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους

συνεχίζουν και συνεισφέρουν στη συγκέντρωση τροφίμων καθώς και όλους τους εθελοντές, που κάθε εβδομάδα χέρι ,χέρι μοιράζουν μικρές ανάσες αισιοδοξίας και υποστήριξης σε συνανθρώπους μας, σε όλο το νησί .

Ευχαριστούμε πολύ την ΠΕΦΟ Πάρου - Αντιπάρου ,για την πρωτοβουλία και την έμπρακτη υποστήριξη της προσπάθειάς μας, με τη αγορά και προσφορά ποσότητας τροφίμων.

Επίσης ευχαριστούμε την ψυχολόγο κα Μαρία Aλεξάνδρου. Για την παροχή δωρεάν ψυχολογικής υποστήριξης σε ανθρώπους που το έχουν τόσο ανάγκη .

Η αλυσίδα αγάπης όλο και μεγαλώνει .

Και χάρη σε όλους εσάς , για τον 2 μήνα καταφέραμε να συλλέξουμε και να μοιράσουμε τρόφιμα 848 κιλών .

Η διανομή για τον 2ο μήνα, αφορά ένα πληθυσμό 118 ατόμων ,αρκετούς ηλικιωμένους και 51 από αυτά παιδιά . Η συχνότητα παραλαβής είναι σχεδόν εβδομαδιαία .Κάθε Πέμπτη 4:30-5:30 γίνεται στο συγκρότημα δωματίων Δαμιας, στην Παροικία..

Από τα 118 άτομα ,οι 98 είναι Έλληνες και οι 20 αλλοδαποί.

Έχουμε 52 άτομα στο ΔΔ Παροικίας, 17 στο ΔΔ Νάουσας, 16 στο ΔΔ Λευκών ,15 στο ΔΔ Αρχιλόχου, 9 στο ΔΔ Αγκαιριάς και 9 στο ΔΔ Μάρπησσας.

Η βοήθειά σας ,μας είναι πολύ σημαντική και χρήσιμη !

Με τιμή
για το Δ.Σ

Η Πρόεδρος                         Η Γραμματέας

Τρίχα Σταυρούλα                 Ροδίτου Αγγελική

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos