Ανακοίνωση για την ανακαίνιση του Κέντρου Υγείας Πάρου Κύριο

08 Οκτωβρίου 2024 16:15

Αγαπητοί συμπολίτες,

Όλοι γνωρίζουμε ότι το παρόν κτίριο του ΚΥ Πάρου είναι παλαιό (άνω των 35 ετών) και χρειάζεται ανά πολύ συχνά χρονικά διαστήματα εργασίες συντήρησης.

Μετά από αίτημα της ΔΕ του ΚΥ Πάρου, η 2η ΔΥΠΕ ενέταξε το ΚΥ Πάρου στο πρόγραμμα ανακαίνισης Υποδομών ΠΦΥ, το οποίο προβλέπει την εκτέλεση εργασιών επισκευής, καθολικής ανακαίνισης, εκσυγχρονισμού και ενεργειακής αναβάθμισης του κτιρίου. Έτσι κατά το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνουν ενδεικτικά στο ΚΥ οι εξής εργασίες ανακαίνισης:

  1. Πλήρης αντικατάσταση του υδραυλικού δικτύου και του δικτύου αποχέτευσης
  2. Κατασκευή νέων ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, αντικατάσταση φωτιστικών και πλήρης εκσυγχρονισμός των ηλεκτρικών πινάκων του κτιρίου
  3. Κατασκευή νέων εγκαταστάσεων θέρμανσης και κλιματισμού με αντλίες θερμότητας αέρα – νερού και τοπικές κλιματιστικές συσκευές (fan coils) δαπέδου
  4. Κατασκευή πλήρους συστήματος αερισμού των χώρων με προκλιματισμένο νωπό αέρα.
  5. Ανακαίνιση όλων των χρωματισμών του κτιρίου και των ξύλινων κουφωμάτων
  6. Αντικατάσταση όλων των δαπέδων και των πλακιδίων και πλήρης ανακαίνιση όλων των WC
  7. Αντικατάσταση όλων των ξυλοκατασκευών
  8. Εγκατάσταση ηλιακών συλλεκτών, φωτοβολταϊκών και πλήρης θερμομόνωση του κτιρίου

Προκειμένου οι εργασίες να ολοκληρωθούν θα πρέπει κατά τους επόμενους μήνες το ήμισυ του κτιρίου να παραδοθεί στην εταιρεία κατασκευής και το προσωπικό του ΚΥ να περιοριστεί στο υπόλοιπο του κτιρίου. Έτσι κατά τους επόμενους μήνες τα τακτικά ιατρεία των ειδικών ιατρών του ΚΥ (Παθολόγων /ΓΙ, Παιδιάτρου, Ορθοπεδικού, Καρδιολόγου, Ακτινοδιαγνώστη), θα μεταφερθούν σε άλλους χώρους του ΚΥ, ενώ ο τρόπος κλεισίματος των ραντεβού θα αλλάξει (θα υπάρξει καινούρια ανακοίνωση). Ειδικότερα κατά τις αμέσως επόμενες ημέρες και μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες εσωτερικής μετακόμισης δεν θα κλείνονται καθόλου τακτικά ραντεβού. Η συνταγογράφηση στο ΚΥ Πάρου, τα επείγοντα και η λειτουργία των ΠΙ θα συνεχίσουν κανονικά την λειτουργία τους πάντα με ραντεβού στο 2284360074 09:00-14:00 (πλην των επειγόντων). Ζητούμε συγνώμη για την όχληση που θα προκληθεί στους χρήστες του ΚΥ κατά τους επόμενους μήνες η οποία όμως θα είναι προσωρινή και για καλό σκοπό.   

                  

 Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ                     

 ΤΖΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ       

  Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ   
 ΚΟΥΤΣΟΝΙΚΟΛΗ ΜΑΡΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos