Εκλογές για ΔΣ του Συλλόγου Προστασίας Ζώων Πάρου

16 Μαϊος 2012 15:50

Οι εκλογές για το επόμενο Δ.Σ. του Συλλόγου Προστασίας Ζώων Πάρου θα γίνουν κατά τη διάρκεια της Γενικής μας Συνέλευσης, την Κυριακή 27 Μαίου και ώρα 11πμ, στην αίθουσα του Αρχιλόχου στην Παροικιά.

Χρειαζόμαστε 13 υποψηφίους για να σχηματίσουμε ένα πλήρες Δ.Σ. με 5 μόνιμα μέλη και 3 αναπληρωματικά, καθώς και μια 5-μελή Ελεγκτική Επιτροπή. Πιστεύουμε ότι ο Σύλλογος θα ωφεληθεί από ένα Συμβούλιο με πολλά καινούρια μέλη που θα φέρουν φρέσκες ιδέες και εμπειριες, μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και διαφάνεια στη διαχείριση.

Θέλουμε ιδιαίτερα να προσκαλέσουμε περισσότερους Παριανούς να συμμετάσχουν, ώστε να βοηθήσουν στην υλοποίηση του στόχου της υπεύθυνης ιδιοκτησίας και της σωστής φροντίδας όλων των ζώων στην Πάρο, και προς το παρόν να συνεχίσουμε να σώζουμε εγκατελειμένους σκύλους, να διατηρούμε το καταφύγιο και το πρόγραμμα υιοθεσιών, καθώς και το πρόγραμμα στειρώσεων και σίτισης των γατών. Την τελευταια χρονια καταφέραμε να βρούμε σπίτι σε πάνω από 200 σκύλους και στειρώσαμε ανάλογο αριθμό γατών το χρόνο.

Ελπίζουμε επίσης ότι θα έχουμε τη συμμετοχή περισσότερων εθελοντών και καινουρια μελη.

Το δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι έχουν πληρώσει την ετήσια συνδρομή στο Σύλλογο (30 ευρώ). Υπάρχει δυνατότητα να πληρώσουν και κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης.

Παρακαλούμε τους υποψηφίους να στείλουν το όνομα τους και το πως θα συμμετέχουν στο ΔΣ στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. πριν την Παρασκευή 25 Μαΐου.

Θα χαρούμε να σας δούμε στην Συνέλευση μας.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΖΩΩΝ ΠΑΡΟΥ

Λένα Γιακουμοπούλου

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos