Πάρος: Η μεγαλύτερη εθελοντική κίνηση παγκοσμίως για παιδιά και νέους επανιδρύεται στο νησί! Κύριο

18 Οκτωβρίου 2024 13:31

Με μεγάλη  χαρά, η Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Κυκλάδων, ανακοινώνει την επανίδρυση του Προσκοπικού Συστήματος στην Πάρο.

Η ενέργεια αυτή υλοποιείται μέσα από την πρωτοβουλία των παλαιών βαθμοφόρων της Πάρου, την πρόταση του Περιφερειακού Εφόρου, την έγκριση του Γενικού Εφόρου Σ.Ε.Π. και έχει σαν στόχο να φέρει κοντά στην Προσκοπική Κίνηση τα παιδιά και τους νέους της περιοχής.

Η Προσκοπική Κίνηση, η μεγαλύτερη εθελοντική κίνηση στον κόσμο, προσφέρει μέσω του Προσκοπικού προγράμματος την ευκαιρία στα παιδιά, να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες που προάγουν την ομαδικότητα, την καλλιέργεια δεξιοτήτων, την υπευθυνότητα, την αγάπη για τη Φύση.

Το νέο Προσκοπικό Σύστημα θα λειτουργήσει στις Λεύκες Πάρου, σε χώρο που έχει παραχωρηθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο Πάρου, με σχετική απόφαση.

Η Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Κυκλάδων, ευχαριστεί θερμά τη Δημοτική Αρχή της Πάρου και όλους τους φορείς που αγκάλιασαν αυτή την πρωτοβουλία και βοήθησαν καθοριστικά στην υλοποίησή της, καθώς επίσης όλα τα ενήλικα στελέχη που θα στελεχώσουν το νέο Προσκοπικό Σύστημα.

Για πληροφορίες και επικοινωνία: Ηλίας Στέλλας 6975 – 548722

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos