Γυμνάσιο Πάρου: Συναυλία Αλληλεγγύης

25 Μαϊος 2012 18:17

Σας προσκαλούμε στην "Συναυλία Αλληλεγγύης" που διοργανώνει το Γυμνάσιο Πάρου την Παρασκευή 1η Ιουνίου 2012 η οποία θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο

του σχολείου. Στόχος της "Συναυλίας Αλληλεγγύης" είναι η γνωστοποίηση και ευαισθητοποίηση των παριανών πολιτών στην προσπάθεια αρωγής που κάνουμε από το Φθινόπωρο του 2011 για την ενίσχυση των μαθητών και των οικογενειών τους, οι οποίοι εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και της ανεργίας βρίσκονται σε δύσκολη θέση, αλλά και η συγκέντρωση χρημάτων για την αποτελεσματικότερη παροχή Αλληλεγγύης στο επόμενο διάστημα.

Όλα τα σχετικά με τη Συναυλία - μουσικοί, αναψυκτικά, φαγητά - είναι προσφορές, θα προσφερθούν δωρεάν μεζεδάκια, σούμα, που θα φέρουν οι γονείς και άλλοι συμπολίτες μας, θα πωλούνται επίσης νερό και αναψυκτικά, ενώ το εισητήριο θα είναι τρία (3) ευρώ. Η μεγάλη και καλή αυτή προσπάθειά μας θαρρούμε πως θα πρέπει να υποστηριχθεί.

Ευχαριστούμε

Ηλίας Γουρδούκης

Διευθυντής του Γυμνασίου Πάρου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos