Παγκόσμια ημέρα Μητέρας στο ΚΑΠΗ Παροικίας

25 Μαϊος 2012 18:32

Το Σάββατο 12/5/2012 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας, στο Κ.Α.Π.Η. Παροικίας.

Στην εκδήλωση, εισήγηση με θέμα «Η ΜΗΤΕΡΑ» εκφώνησε η κ. Ειρήνη Ρουσσάκη και ποιήματα απαγγέλθηκαν από την κ. Νίκη Μαύρη, Φλώρα Ζουμή, Ειρήνη Ρουσσάκη και τη μικρή Φιλιώ Μπιζά.

Την πρώτη της εμφάνιση έκανε η χορωδία των Κ.Α.Π.Η. Πάρου υπό τη Δ/νση του κ. Μένεγου Μαύρη. Την χορωδία συνόδεψαν ο κ. Λουκάς Μοστράτος με τη φυσαρμόνικα και ο κ. Γιάννης Κατσαρός με την κιθάρα. Η χορωδία παρουσίασε με επιτυχία τραγούδια Ελλήνων Συνθετών.

Πλούσια εδέσματα πρόσφεραν τα μέλη του Κ.Α.Π.Η. Στις μητέρες προσφέρθηκαν κόκκινα γαρύφαλλα. Η κ. Τασία Κουτσαφτάκη έφτιαξε καρφίτσες για τα μέλη της χορωδίας, ο Σύλλογος Γυναικών Νάουσας πρόσφερε μπουκετάκια με αμάραντα, ο πρόεδρος της Συντονιστικής του ΚΑΠΗ Παροικίας πρόσφερε μπουκάλια με σπιτικό κρασί στους μουσικούς και το μαέστρο της χορωδίας και μια ανθοδέσμη στην Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. – Κ.Π.Π.Α.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Πατήρ Στέλιος Μπιζάς, ο Αντιδήμαρχος κ. Μάρκος Κωβαίος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Παντελής Τζανακόπουλος και Κώστας Μπιζάς, η κ. Στεφανία Κορτιάνου – Χατζοπούλου μέλος του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. – Κ.Π.Π.Α., η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας κ. Ελευθερία Μπαρμπαρίγου και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Πάρου ΑΡΗΙΣ κ. Σταυρούλα Τρίχα.

Τα μέλη του Κ.Α.Π.Η. διασκέδασαν μέχρι αργά με τραγούδια και χορό και χάρηκαν ένα όμορφο βράδυ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Δ.Σ.

του Ν.Π.Δ.Δ. Κ.Π.Π.Α. Δήμου Πάρου

Μαρία Τριβυζά


Ο Δήμος της Πάρου και το Ν.Π.Δ.Δ. – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, προγραμμάτισε και πραγματοποίησε επιδοτούμενη εκδρομή από 14-18/5/2012 για τα μέλη του Κ.Α.Π.Η.

Οι εκδρομείς διέμειναν στο ΞΕΝΙΑ – ΦΙΛΙΠΠΟΣ των Σερρών και πραγματοποίησαν ημερήσιες εκδρομές στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία.

Επέστρεψαν πλουσιότεροι σε βιώματα και εικόνες από τα παρθένα δάση της οροσειράς της Ροδόπης του όρους Κερκίνη και Αγκίστρου, από τους μεγάλους ποταμούς Στρυμώνα και Νέστο, από μνημεία της φύσης όπως το σπήλαιο Αλιστράτης, από την πανίδα της λίμνης Κερκίνης και τα εκθέματα του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας της Ροδόπης, από μεγαλεπήβολα τεχνικά έργα των ανθρώπων όπως τα φράγματα Θησαυρού και Πλατανόβρυσης του Νέστου, προϋπολογισμού 450.000.000.000 δρχ. και ξεναγήθηκαν στα έγκατα των εγκαταστάσεων του υδροηλεκτρικού εργοστασίου. Από εγκαταστάσεις Υδροθεραπευτηρίων των Ιαματικών Πηγών Σιδηρόκαστρου και Αγκίστρου. Από μνημεία της Ορθοδοξίας όπως η Ι.Μ. Εικοσιφοίνισσας και Τιμίου Προδρόμου και βίωσαν την Ιστορία της αντίστασης του Ελληνικού Στρατού κατά των Γερμανών στις στοές του οχυρού Ρούπελ. Τίμησαν τους πεσόντες στο μνημείο του οχυρού τηρώντας ενός λεπτού σιγή. Πρόσφεραν κεράσματα από το νησί μας στους φαντάρους – φύλακες του οχυρού.

Τους εκδρομείς συνόδεψαν η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Κ.Π.Π.Α. Δήμου Πάρου κ. Μαρία Τριβυζά και η νοσοκόμος του Κ.Α.Π.Η. κ. Λουκία Μαλαματένιου.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Δ.Σ.

του Ν.Π.Δ.Δ. Κ.Π.Π.Α. Δήμου Πάρου

Μαρία Τριβυζά

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos