Πάρος, Συντονιστικό για το Νερό: Ομόφωνη απόφαση για συγκέντρωση διαμαρτυρίας των πολιτών του νησιού - Που και πότε θα γίνει

22 Οκτωβρίου 2024 12:48

Συνεδρίασε χθες 21 Οκτωβρίου 2024 το Συντονιστικό των φορέων της Πάρου για τονερό στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, με παρόντες το δήμαρχο Πάρου Κώστα Μπιζά, τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ Γιώργο Μπαφίτη και μεγάλο αριθμό εκπροσώπων συλλόγων και σωματείων.

Αποφασίστηκε ομόφωνα η συγκέντρωση της 27ης Οκτωβρίου ναπραγματοποιηθεί στην πλατεία Εκατονταπυλιανής στις 10:30 το πρωί.
Το Συντονιστικό των φορέων καλεί όλους τους κατοίκους της Πάρου να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση και να εκφράσουν με τη δυναμική τους παρουσία την έντονη διαμαρτυρία τους για την επιχειρούμενη κατάργηση της ΔΕΥΑ Πάρου.
Αποφάσεις για τη διαχείριση του νερού της Πάρου, που θα λαμβάνονται στην Αθήνα θα είναι καταστροφικές για το νησί και την οικονομία του.
Τουρισμός με προβλήματα στην απρόσκοπτη παροχή νερού και με ρυπάνσεις του θαλάσσιου χώρου, από βλάβες κατά τη διάρκεια της τουριστικής αιχμής, θα σημάνει την αρχή του τέλους για έναν τουριστικό προορισμό που έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει πολλά στην τοπική μας κοινωνία και στην Εθνική οικονομία της Πατρίδας μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos