Εθελοντική Εκστρατεία Καθαρισμού στο δασάκι του πρώην Δημοτικού Σχολείου Καμαρών

05 Ιουνίου 2012 11:29

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης – Παράρτημα Κυκλάδων και ο Εξωραϊστικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Καμαρών Πάρου, σε συνεργασία με την

εκπρόσωπο του Συλλόγου «ΦΡΟΝΤΙΔΑ» κα Μαρία Αλιμπέρτη και τη Δημοτική Κοινότητα Νάουσας, διοργανώνουν εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού στο χώρο του παλιού Δημοτικού Σχολείου των Καμαρών, όπου σήμερα εδρεύει ο Σύλλογος.

Η εκστρατεία αυτή ξεκινά με σκοπό να καθαρίσουμε και να περιποιηθούμε αρχικά το δασάκι, από ξερά κλαδιά και χόρτα ενόψει της αντιπυρικής περιόδου και της επικινδυνότητας της περιοχής για φωτιά αλλά και για να βοηθήσουμε τα δέντρα να «ανασάνουν» και να αναπτυχθούν με αποτέλεσμα την αισθητική αλλά και τη λειτουργική χρήση τους.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας αυτής τα εργαλεία και τα απαραίτητα υλικά καθαρισμού θα τα παράσχει ο Δήμος Πάρου και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.

Οι εθελοντές που θα προσέλθουν να φορούν μακριά παντελόνια και μπλουζάκια με μανίκια, καθώς και καπέλα για να προστατευθούν από τη ζέστη. Τα κλειστά παπούτσια τύπου αρβύλα είναι απαραίτητα για την αποφυγή ατυχημάτων.

Ραντεβού στις Καμάρες,

με όλους όσοι θέλουν να προσφέρουν τη βοήθειά τους,

φορείς και ιδιώτες,

το Σάββατο 9/6/2012 και ώρα 08.00 π.μ.

Γεώργιος Μπαρμπαρίγος                               Δημήτριος Σκαραμαγκάς

Πρόεδρος ΕΟΔ Κυκλάδων                             Πρόεδρος Ε.Ε.Σ Καμαρών Πάρου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos