"Έφυγε" ο Δημήτρης Κορτιάνος

11 Ιουνίου 2012 02:20

"Έφυγε" από κοντά μας την Κυριακή 10/6 ο διακεκριμένος και εκλεκτός συμπολίτης μας Δημήτρης Κορτιάνος σε ηλικία 88 ετών, αιφνιδίως, χάνοντας σε σύντομο χρόνο τη μάχη για τη ζωή χτυπημένος από την επάρατη νόσο.

Ο Δημήτρης Κορτιάνος γεννήθηκε στη Νάουσα και ήτανε το έννατο παιδί της ενδεκαμελούς οικογένειας του Αντώνη και της Άννας Κορτιάνου. Διακρίθηκε στο συλλογικό βίο, υπήρξε πάντοτε ενεργός πολίτης της Πάρου και όχι μόνο, ενώ το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του ήταν η ευγενής ανθρωπιστική στάση και προσφορά του πάντοτε δίπλα στον κάθε πάσχοντα παριανό.

Υπήρξε ακμαίος και δραστήριος, ανήσυχο πνεύμα, πρωτοπόρο μέχρι την ύστατη στιγμή, ακαταπόνητος, με διαρκή παρουσία και μαχητικότητα στον καθημερινό και δημόσιο βίο.

Ο Δημήτρης Κορτιάνος σταδιοδρόμησε ως τραπεζικός υπάλληλος, μετείχε επί πολλά χρόνια σε διοικητικά συμβούλια παριανών Συλλόγων εντός και εκτός Πάρου, διετέλεσε μέλος του Κοινοτικού Συμβουλίου Νάουσας και κατά τη δεκαετία του 1960 πολιτεύτηκε με την Ένωση Κέντρου.

Ήταν πατέρας δύο παιδιών. H ηλεκτρονική εφημερίδα parianostypos.gr και οι συνεργάτες της, εκφράζουμε τη θλίψη μας και τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του εκλιπόντος.

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos