Συλλήψεις σε Πάρο και Ρόδο

11 Ιουνίου 2012 15:59

Συνελήφθησαν χθες (10.06.2012), σε διαφορετικές περιπτώσεις στη Ρόδο και την Πάρο, δυο (2) άτομα από τα οποία ένας 30χρονος ημεδαπός και ένας 22χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αφγανιστάν κατηγορούμενοι για κλοπές.

Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση χθες το απόγευμα στην πόλη της Ρόδου εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου ο 30χρονος ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε αφαιρέσει από ανασφάλιστη αποθήκη ημεδαπού επτά (7) πίνακες ζωγραφικής.

Οι πίνακες ζωγραφικής βρέθηκαν στην κατοχή του συλληφθέντα και αποδόθηκαν στον δικαιούχο.

Στην δεύτερη περίπτωση, χθες το βράδυ στην Πάρο εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου ο 22χρονος ο οποίος απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας είχε αφαιρέσει από αλλοδαπό υπήκοο Η.Π.Α. ένα κινητό τηλέφωνο.

Το κινητό τηλέφωνο βρέθηκε στην κατοχή του συλληφθέντα και αποδόθηκε στον δικαιούχο.

Επιπλέον στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας βρέθηκε στην κατοχή του 22χρονου αλλοδαπού ένα πλαστό δελτίο αιτήσαντος ασύλου και παράλληλα διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στην χώρα.

Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους θα οδηγηθούν στις κατά τόπο αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos