Πάρος: Ποδηλατικός Γύρος 2012 (Μοναδικά βίντεο)

14 Ιουνίου 2012 14:42

Ένας θεαματικός ποδηλατικός αγώνας διεξήχθη τη Κυριακή 10 Ιουνίου υπό τη διοργάνωση της ΚΔΕΠΑΠ, του Περιβαλλοντικού και Πολιτιστικού Πάρκου Πάρου και του Ποδηλατικού Ομίλου Πάρου.

Ο Ποδηλατικός Γύρος Πάρου πιστός στο ραντεβού του για δεύτερη συνεχή χρονιά στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία την οποία εξασφάλισε η μεγάλη συμμετοχή - πήραν μέρος 90 ποδηλάτες - και η παρακολούθησή του από θεατές συμπεριλαμβανομένων φορέων και εκπροσώπων τοπικών αρχών.

Το ποδήλατο, το κατ΄ εξοχήν φιλικότερο προς το περιβάλλον μέσο αυτοκίνησης είχε αναμφίβολα την τιμητική του σ΄ αυτήν την ποδηλατοδρομία των 68 χιλιομέτρων η οποία ξεκίνησε από τη Νάουσα και διασχίζοντας τα κυριότερα χωριά του νησιού κατέληξε στον Άγιο Γιάννη το Δέτη.

Το πολύχρωμο όμορφο θέαμα της διέλευσης των ποδηλατοδρόμων κατά το γύρο του νησιού υπό άριστες καιρικές συνθήκες έδινε τον τόνο του αθλητικού σφρίγους, του δυναμισμού και ενθουσιώδους παλμού που διέπνεε τους αγωνιζομένους και το παρευρισκόμενο κοινό ανταμείβοντας τους πρώτους με τη χαρά της συμμετοχής και τους δεύτερους με την ικανοποίηση της απόλαυσης ενός έξοχου αγωνιστικού θεάματος.

Ο Ποδηλατικός Γύρος Πάρου, μεταδίδοντας σε όλους το μήνυμα της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και συμβολικής ανάδειξης του ποδηλάτου ως μέσου αναψυχής και άθλησης αξιοσημείωτων φυσικών ευεργετημάτων έληξε με τον τερματισμό και την βράβευση όσων "έκοψαν πρώτοι το νήμα".

Με αύξουσα σειρά κατάταξης στην κατηγορία ανδρών πρώτοι τερμάτισαν οι: Χρήστος Φραντζής, Αντώνης Σκιαδάς και Λεωνίδας Σταυρίδης ενώ στην κατηγορία γυναικών οι: Μαρία Παντελαίου, Βαρβάρα Παντελαίου και Ιωάννα Χαμηλοθώρη.

Το parianostypos.gr, σας παρουσιάζει ένα μοναδικό εκτενές αφιέρωμα στον Ποδηλατικό Γύρο Πάρου έχοντας εξασφαλίσει για εσάς βίντεο από εικόνες κατά τη διάρκεια του αγώνα και της απονομής επάθλων στους νικητές του καθώς και συνέντευξη και με τους έξι νικητές.

Πατήστε εδώ για τα βίντεο

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos