1ο Εμπορικό φεστιβάλ Πάρου

12 Ιουλίου 2012 19:40

Με βάση την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας, από 24 Απριλίου 2012, σας γνωστοποιήσαμε πριν λίγο καιρό ότι προτιθέμεθα ν' αναβαθμίσουμε την εμποροπανήγυρη τόσο του Δεκαπενταύγουστου στην Παροικία όσο και των εννιάμερων της Παναγίας στην Νάουσα.

Μετά την χθεσινή απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου το Φεστιβάλ είναι γεγονός ,στο εξής θα τιμούμε τις δύο αυτές θρησκευτικές εορτές, διοργανώνοντας Εμπορικό και Πολιτιστικό Φεστιβάλ με Παριανούς επαγγελματίες, τοπικούς Συλλόγους και Συνεταιρισμούς. Τα φεστιβάλ αυτά, θα διοργανωθούν από τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Πάρου-Αντιπάρου , υπό την αιγίδα του Δήμου Πάρου.

Το 1ο ΕΜΠΟΡΙΚΟ – ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ FESTIVAL ΠΑΡΟΥ, θα πραγματοποιηθεί για πέντε ημέρες 11-15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ,στην Παροικία, στην παραλία,κάτω από το Κάστρο-Λόφος Αγ.Κων/νου και για πέντε ημέρες 19-23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ στην Νάουσα – Νέα Μαρίνα, όπου οι εκθέτες θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε ομοιόμορφες καλαίσθητες παγόδες.

Τα προϊόντα που θα εκθέσουν τα περίπτερα θα είναι Παιχνίδια, Τοπικά Παραδοσιακά Προϊόντα ,Κεραμικά, Βιβλία, Μπαλόνια, Καλλωπιστικά φυτά, Είδη Οικιακής Χρήσεως ,περιορισμένα είδη Pet Shop.

Το Εμπορικό και Πολιτιστικό Φεστιβάλ με Παριανούς επαγγελματίες, στοχεύει στην τόνωση της τοπικής αγοράς ,σε μια περίοδο που τα πάντα, είναι υπό κατάρρευση.

Τελευταία προθεσμία υποβολής αιτήσεων ,για την συμμετοχή επαγγελματιών και πολιτιστικών φορέων ,στο φεστιβάλ ,ορίζεται η Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012.

Επίσης ,στο περίπτερο του Συλλόγου, θα διανεμηθεί έντυπο - πληροφοριακό υλικό στους επισκέπτες του Festival με τα παραδοσιακά – τοπικά προϊόντα της Πάρου-Αντιπάρου , ενημερώνουμε τους επιχειρηματίες και τους φορείς που ενδιαφέρονται, να αναλάβουν ,το έντυπο ως αποκλειστικοί χορηγοί ή να προβάλουν τα προϊόντα τους , να επικοινωνήσουν μέχρι την Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012 ,με το γραφείο του συλλόγου- 2284022262.

Με ιδιαίτερη τιμή

για το Δ.Σ. του

Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου

Ο Πρόεδρος                                      Ο Γεν. Γραμματέας

Αλιπράντης Απόστολος                    Ραγκούσης – Λαουτάρης Νίκος

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos