Εκδρομή Συλλόγου Γυναικών Πάρου "Αρηΐς"

26 Σεπτεμβρίου 2012 19:27
Κωνσταντινούπολη - Βόσπορος - Πριγκηπόνησα
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

vΜεταφορά αεροδρόμιο- ξενοδοχείο αεροδρόμιο με πολυτελές κλιματιζόμενα πούλμαν

vΑεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης

vΤρεις διανυκτερεύσεις με πρωινό σε ξενοδοχείο επιλογής σας

v Τρία γεύματα σε τοπικά εστιατόρια

v Εισιτήρια πλοιαρίου για τα Πριγκηπόνησα

vΕκδρομές όπως στο πρόγραμμα

vΤοπικός Ελληνόφωνος συνοδός/ξεναγός

vΦόροι αεροδρομίων

ΔEN ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

vΕίσοδοι στα μουσεία

vΌτι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

vΤα ιππήλατα αμαξάκια

05/11/2012 έως 08/11/2012

1η ΗΜΕΡΑ: AΘΗΝΑ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Αναχώρηση από το Ελ. Βενιζέλος. Άφιξη στην Κωνσταντινούπολη, συνάντηση με τον τοπικό Ελληνόφωνο συνοδό/ξεναγό μας.Mεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Tακτοποίηση στα δωμάτια.Το απόγευμα προαιρετική ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΒΟΣΠΟΡΟ!!!. Δείπνο(σε τοπικό εστιατόριο) . Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.2η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ

Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για το λιμάνι όπου θα επιβιβαστούμε σε πλοίο για να επισκεφθούμε τα Πριγκηπόνησα. Η πρώτη στάση μας θα γίνει στη Χάλκη με την περίφημη Θεολογική Σχολή και την Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδας στο λόφο της Ελπίδας. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Πρίγκηπο, όπου και θα κάνουμε βόλτα με τις παραδοσιακές άμαξες το γύρο του νησιού και ελεύθερο χρόνο για γεύμα (σε τοπικό εστιατόριο) .Επιστροφή στην πόλη. Ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (ξενάγηση)

Πρόγευμα και αναχώρηση για ξενάγηση. Θα επισκεφτούμε το Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι, την Παναγία των Βλαχερνών, τη Μονή της Χώρας με τα περίφημα ψηφιδωτά , το Μπαλουκλί (Μονή Ζωοδόχου Πηγής) που συνδέεται με τους θρύλους για τα μισοτηγανισμένα ψάρια και την άλωση της Πόλης και το περίφημο ανάκτορο Ντολμά Μπαχτσέ.Γεύμα. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στην εκπληκτική Σκεπαστή Αγορά (Καπαλί Τσαρσί) με τα 5.000 μαγαζιά για να κάνετε τις αγορές σας. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Για το βράδυ σας προτείνουμε διασκέδαση σε παραδοσιακό νυχτερινό κέντρο με ζωντανή ορχήστρα και παραδοσιακούς χορούς της κοιλιάς (oriental). Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (ξενάγηση) - ΑΘΗΝΑ

Πρόγευμα και αναχώρηση για ξενάγηση στα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Πόλης.Θα ξεκινήσουμε από το μεγαλύτερο μνημείο του ελληνισμού και της χριστιανοσύνης, την Αγία Σοφία.Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Βυζαντινό Ιππόδρομο, το θρυλικό Μπλε Τζαμί (Σουλτάναχμετ) και τη Βασιλική Στέρνα του Ιουστινιανού.Μετά από ένα διάλειμμα για γεύμα και λίγη ανάπαυση, η ημέρα μας θα κλείσει με την επίσκεψή μας στο σουλτανικό ανάκτορο Τοπ Καπί στη χερσόνησο που ιδρύθηκε η αρχαία αποικία του Βυζαντίου.Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα.

Σημείωση: Η σειρά των περιηγήσεων/ ξεναγήσεων είναι ενδεικτική και μπορεί να τροποποιηθεί χωρίς να παραληφθεί τίποτα

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos