Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου Πάρου προναγγέλλει δυναμικές κινητοποιήσεις

01 Οκτωβρίου 2012 16:35

Κάλυψη κενής θέσης εκπαιδευτικού ΠΕ07 και λοιπών κενών θέσεων εκπαιδευτικών Γυμνασίου Πάρου σχολικής περιόδου 2012-2013

Σε συνέχεια των γραπτών ενημερώσεων που έχετε τύχει από το Σύλλογό μας κατά τη διάρκεια της περυσινής σχολικής περιόδου, αναφορικά με την

διδασκαλία της γερμανικής Γλώσσας στο Γυμνάσιο Πάρου και με δεδομένο ότι εκκρεμεί η απάντησή σας στο θέμα, μετά και από την ρητή εντολή της Προϊσταμένης Δ/νσης Σπουδών Δ/θμιας Εκπ/σης του Υπουργείου Παιδείας προς την Δ/νσή σας (20509/Γ2/24-02-2012), παρακαλούμε ιδιαιτέρως και εν όψει της προσεχούς συνεδρίασης του ΠΥΣΔΕ Κυκλάδων, να μεριμνήσετε άμεσα, τόσο για την πλήρη κάλυψη των απαιτούμενων διδακτικών ωρών της ειδικότητας ΠΕ07, όσο και για την κάλυψη των κενών θέσεων εκπαιδευτικών των υπολοίπων ειδικοτήτων, ΠΕ04, ΠΕ01, ΠΕ19, ΠΕ16, καθώς ΠΕ02.50 και ΠΕ03.50, για την λειτουργία των τμημάτων Ειδικής ένταξης και Παράλληλης στήριξης, των οποίων έχετε λάβει εγκαίρως και αρμοδίως γνώση από την Δ/νση της σχολικής μας μονάδας.

Σε διαφορετική περίπτωση, είμαστε υποχρεωμένοι να σας ενημερώσουμε, ότι σύμφωνα με την απόφαση της Γεν. Συνέλευσης των μελών του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Γυμνασίου μας, η οποία ελήφθη ομόφωνα στις 28/9/2012, θα προβούμε σε δυναμικές κινητοποιήσεις για την αντιμετώπιση του θέματος.

Το Δ.Σ του Συλλόγου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos