Σ.Γ.Πάρου, "Αρηίς": Επιστολή διαμαρτυρίας / συμπαράστασης για την αναστολή λειτουργίας της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας ΕΠΑΨΥ στην Πάρο

02 Οκτωβρίου 2012 17:48

Ο Σύλλογος Γυναικών Πάρου «Αρηίς» θα ήθελε να εκφράσει την απογοήτευση του αλλά και τη διαμαρτυρία του σχετικά με την αναστολή λειτουργίας των Κινητών Μονάδων Ψυχικής Υγείας που τόσο σπουδαίο και χρήσιμο έργο έχει να επιδείξει τα τελευταία χρόνια στο νησί μας την Πάρο.

Ειδικά αυτή τη περιοδο ,της κρίσης ,η στήριξη συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη ψυχολογικής υποστήριξης είναι επιτακτική .. Μιλάμε για 1569 ατομα σε Παρο και την Αντίπαρο που ευεργετήθηκαν της λειτουργίας της μονάδας αυτής και αυτή τη στιγμη μένουν μετέωρα της θεραπευτικής τους προσπάθειας.

Σάς απευθύνουμε θερμή παράκληση να εξετάσετε την δυνατότητα, μέσα στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων σας, της ανάκλησης της απόφασης αναστολής της λειτουργίας του ΕΠΑΨΥ στην Πάρο. Η συνεργασία μας με τους εργαζόμενους στο ΕΠΑΨΥ στο νησί μας ηταν άριστη και η συνεισφορά τους στην προσπάθεια του Συλλόγου μας να δημιουργήσει μια τράπεζα τροφίμων για τους απόρους στο νησί μας, ουσιαστική .

Εκφράζοντας, εκ των προτέρων, τις θερμές μας ευχαριστίες για την ικανοποίηση του αιτήματός μας.

Με ιδιαίτερη τιμή

το Δ.Σ.του

Συλλόγου Γυναικών Πάρου

«Αρηίς»

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos