Κυριακή 07-10: Συνάντηση φορέων της Πάρου για τη Δημόσια Υγεία

03 Οκτωβρίου 2012 19:47

Προς τα Διοικητικά Συμβούλια - Συλλόγων και Φορέων Πάρου - Αντιπάρου

Αυτό που γνωρίζαμε παλιότερα στη χώρα μας σαν Δημόσιο Σύστημα Υγείας αποτελεί πια παρελθόν. Οι πολιτικές των τελευταίων χρόνων και η κυβερνητική πολιτική του σήμερα δεν αφήνουν στο διάβα τους τίποτα όρθιο.

Εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες, νέοι, παιδιά και γυναίκες βιώνουν την εγκληματική πολιτική που στερεί το δικαίωμα στην πρόληψη, στην υγεία, στην ίδια τη ζωή. Στα νησιά μας η κατάσταση των υποδομών της Δημόσιας Υγείας είναι απερίγραπτη και ειδικότερα του Κέντρου Υγείας Πάρου τραγική. Οι εναπομείναντες γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό καταβάλλουν φιλότιμες προσπάθειες, όμως εκτός από τις ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό, δεν υπάρχουν πλέον τα απαραίτητα υλικά και φάρμακα .

Οι φορείς που υπογράφουμε αυτό το κείμενο θεωρούμε ότι πρέπει να πούμε ένα βροντερό ΟΧΙ στην αδράνεια, την αδιαφορία και την αποδοχή αυτής της κατάστασης, πιστεύουμε ότι πρέπει πια να σηκώσουμε το ανάστημα μας και να αντιδράσουμε, να οργανωθούμε και να διεκδικήσουμε μαζικά το δικαίωμα στην υγεία και τη ζωή. Η Δημόσια και δωρεάν υγεία είναι δικαίωμά μας και δεν πρέπει να το εκχωρήσουμε σε κανένα.

Για το λόγο αυτό

Σας καλούμε σε συνάντηση τη Κυριακή 7/10/2012 και ώρα 11.00 στην αίθουσα του «Αρχίλοχου».

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

Πάρος 2 Οκτωβρίου 2012

- ΕΛΜΕ Πάρου-Αντιπάρου

- Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πάρου

- Σύλλογος Μηχανικών Πάρου- Αντιπάρου

- Σύλλογος εργαζομένων Δήμου

- Σωματείο εργαζομένων ΔΕΥΑΠ

- Σύλλογος Λογιστών Πάρου- Αντιπάρου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos