Γενική Συνέλευση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Παροικίας

09 Οκτωβρίου 2012 14:42

Αγαπητοί γονείς, σας ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά με υγεία. Δυστυχώς και οι δύο αυτές κλασικές ευχές δεν συνάδουν καθόλου με τη σημερινή πραγματικότητα που όλοι βιώνουμε στο άλλοτε εύρωστο τουριστικό νησί μας.

Τόσο η έλλειψη παιδιάτρων, για πάνω από δύο χρόνια, όσο και η απομάκρυνση όλων των ειδικοτήτων από το Κέντρο Υγείας, "η κουρεμένη χρηματοδότηση" για τα λειτουργικά έξοδα των σχολείων και τη συντήρησή τους, αλλά και οι ελλείψεις σε εκπαιδευτικούς μάλλον δημιουργούν συνθήκες απελπισίας.

Για όλα τα παραπάνω καθώς και για το μείζον ζήτημα του στεγαστικού προβλήματος που πλήττει το σχολείο μας από το 1999, σας καλούμε σε ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 18.00 στο χώρο του σχολείου μας. Θα ακολουθήσουν αρχαιρεσίες εκλογών του συλλόγου για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Η ιστορία έχει αποδείξει ότι σε κάθε δυσκολία που αφορά τη σχολική κοινότητα, οι γονείς πρέπει να είναι έτοιμοι και οργανωμένοι με ικανούς ανθρώπους για να βοηθήσουν και βέβαια να αγωνιστούν για το αυτονόητο, όπως είναι η υγεία και η παιδεία.

Καλούμε όλους τους γονείς να παρευρεθείτε στη Γενική Συνέλευση της Τετάρτης 17 Οκτωβρίου 2012, διότι επιβάλλεται να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για όλα τα παραπάνω που αφορούν τα παιδιά μας και βέβαια όλους μας.

Εκ του Δ.Σ. των Γονέων & Κηδεμόνων
του 2ου Δημοτικού Σχολείου Παροικίας Πάρου

Ο Πρόεδρος
Δημήτρης Γεωργιάδης

Η Γεν. Γραμματέας
Φιλία Γρηγοράσκου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos