Ε.Σ.Π.Α: 18 Οκτωβρίου όλοι κλειστά

15 Οκτωβρίου 2012 17:11

Σας ενημερώνουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου-Αντιπάρου , συνεδρίασε εκτάκτως ,10 Οκτώβρη 2012

και αποφάσισε ομόφωνα την συμμετοχή του Συλλόγου, στο Πανελλαδικό - Πανεμπορικό συλλαλητήριο, με κλείσιμο των καταστημάτων, σε Πάρο – Αντίπαρο, για όλη την διάρκεια, της Πέμπτης, 18ης Οκτωβρίου.

Ο Σύλλογος μας, θα παρευρεθεί στο Πανεμπορικό Συλλαλητήριο, όπου θα ξεκινήσει 12 το μεσημέρι, μπροστά από τα γραφεία της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου-Μητροπόλεως 42.

ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους καταναλωτές την ημέρα της ΑΠΕΡΓΙΑΣ,

Την Πέμπτη 18 ΟΚΤΩΒΡΗ 2012 να μην καταναλώσουν ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ.

Το μήνυμα είναι διπλό ,αφενός τα ταμεία του Κράτους να μην εισπράξουν Ούτε 1 Ευρώ και αφετέρου να ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ με αυτό τον τρόπο όσους δεν συμμετέχουν και δεν συμπαρίστανται στις καθολικές διαμαρτυρίες της κοινωνίας, επειδή θέλουν να εκμεταλλευτούν την ημέρα αυτή, κερδοσκοπώντας σε βάρος των συναδέλφων τους.

Διαβάστε την συννημένη ενημέρωση της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου που σας αποστέλλουμε, διαβάστε τα νέα μέτρα που έχουν ετοιμάσει και που με αυτά θα μας οδηγήσουν ΟΛΟΥΣ σε οριστικά λουκέτα .

Δεν πρέπει να το αφήσουμε να περάσει αυτό,

Όλες οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα ΚΛΕΙΣΤΑ

όλοι μαζί θα διεκδικήσουμε το μέλλον των καταστημάτων μας.

Με ιδιαίτερη τιμή το Δ.Σ. του

Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου
Πάρου-Αντιπάρου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos