Δήλωση του Κώστα Αργουζή με αφορμή την πρωτοβουλία φορέων του νησιού για καλύτερες παροχές στο τομέα της Υγείας στην Πάρο και την Αντίπαρο

05 Νοεμβρίου 2012 17:38

Ο αγώνας για καλύτερες παροχές στο τομέα της Υγείας στην Πάρο και την Αντίπαρο ξεκίνησε με πρωτοβουλία φορέων

του νησιού, που επιμένουν να είναι ζωντανοί και δραστήριοι με έργο αξιόλογο στον πολιτισμό, στην εκπαίδευση, στον αθλητισμό στο γυναικείο κίνημα και εσχάτως παρέχοντας επισιτιστική βοήθεια στο συνάνθρωπο, που χτυπήθηκε και χτυπιέται από την οικονομική ανέχεια που επέβαλλαν στη χώρα μας οι ξένοι δανειστές και όσοι ντόπιοι συνεργάζονται μαζί τους, απεργαζόμενοι ακόμη μεγαλύτερα δεινά για το λαό μας.

Το συντονιστικό όργανο, που συγκροτήθηκε από φορείς του νησιού μας, αποφάσισε να απευθυνθεί στο λαό της Πάρου και της Αντιπάρου προκειμένου να τον ενημερώσει για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο Κέντρο Υγείας εξαιτίας της υποστελέχωσής του κυρίως σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Από τις ενημερωτικές αυτές συγκεντρώσεις που προγραμματίστηκαν και θα πραγματοποιηθούν σε όλα τα χωριά και την πρωτεύουσα του νησιού, είναι βέβαιο ότι θα προκύψει μια σημαντική διαπίστωση: η διάθεση του κόσμου να συμμετάσχει σ΄αυτές και να πάρει μέρος στις κινητοποιήσεις που προετοιμάζονται.

Εάν υπάρξει ανταπόκριση, τότε θα έχει γίνει το πρώτο σπουδαίο βήμα, που θα επιτρέψει στο συντονιστικό των φορέων να προχωρήσει στα επόμενα, τα οποία θα δώσουν τη μεγαλύτερη δυνατή δημοσιότητα στο πρόβλημα και θα απαιτήσουν, με τη μέγιστη δυνατή πίεση που θα ασκηθεί προς τους κυβερνώντες ,την άμεση επίλυση του προβλήματος .

Η προσπάθεια που έχει αναληφθεί δεν είναι εύκολη, αποτελεί όμως μονόδρομο και πρέπει να προστατευθεί από κάθε εκμετάλλευση που ίσως επιχειρηθεί από κομματικούς μηχανισμούς ή δημοτικές παρατάξεις, που όμως έχουν χρέος να στηρίξουν ενεργά τους φορείς και να συμπορευτούν μαζί τους στην κοινή προσπάθεια για την προστασία της υγείας όλων μας και ιδιαίτερα των παιδιών μας.

Ο Δήμος επιβάλλεται να διαθέσει όλο το μηχανισμό του στην κοινή προσπάθεια και η τοπική Εκκλησία οφείλει να συνδράμει, με την επιρροή της και με τον ενωτικό της λόγο, το έργο του συντονιστικού των φορέων της Πάρου και της Αντιπάρου.

Το ίδιο οφείλουν να πράξουν και οι δύο περιφερειακοί μας σύμβουλοι και από το βήμα του Περιφερειακού συμβουλίου.

Από την κοινή αυτή προσπάθεια δεν επιτρέπεται σε κανέναν μας να απουσιάσει.

5/11/2012

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos