Συλλόγος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Νάουσας

09 Νοεμβρίου 2012 21:58

Ενημερώνουμε τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου

Νάουσας ότι μετά από έγγραφο που πήραμε από την Ένωση Γονέων Δήμου Πάρου , ότι όλοι οι Σύλλογοι Γονέων του νησιού πρέπει να πραγματοποιήσουν εκλογές μέχρι την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου, ορίσαμε ημερομηνία Γενικής Συνέλευσης για ανάδειξη νέου Διοικητικού

Συμβουλίου την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου και ώρα 6:00. Καλούμε όλους τους γονείς του σχολείου μας να παρευρεθούν και να βοηθήσουν την προσπάθεια του Συλλόγου Γονέων.

Με την ευκαιρία αυτής της δημοσιεύσεις θέλουμε με την σειρά μας να ευχαριστήσουμε θερμά και να συγχαρούμε τον Διευθυντή και όλους τους δασκάλους τους σχολείου μας, όχι μόνο για το εξαιρετικό αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας αλλά γιατί όλοι τους είναι δίπλα στα παιδιά μας και τα διδάσκουν με τις πράξεις τους ήθος ,αξίες και εργατικότητα.

Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας διαθέτουν με χαρά σημαντικό μέρος του προσωπικού τους χρόνου για να προετοιμάσουν και να οργανώσουν επισκέψεις , παρουσιάσεις, εκδηλώσεις, δραστηριότητες και ό,τι άλλο έχει να κάνει με το σχολείο και τα παιδιά μας.

Οι άνθρωποι αυτοί μας δείχνουν καθημερινά στην πράξη τι θα πει συνεργασία εκπαιδευτικών - παιδιών και γονέων καθώς και ότι το σχολείο χρειάζεται πραγματικά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς την υποστήριξη και την συμπαράστασή μας. Η καλή διάθεση σε συνδυασμό με την καλή συνεργασία λύνει προβλήματα και βελτιώνει την καθημερινότητα των

παιδιών μας στο σχολείο τους.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων με τη λήξη της διετούς θητείας του, ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Διευθυντή κ. Παπά Βησσαρίωνα, για την συνεργασία, την υποστήριξή του στο έργο μας και την εμπιστοσύνη που μας έδειξε. Του ευχόμαστε καλή δύναμη για να συνεχίσει το δύσκολο έργο της διεύθυνσης του σχολείου και της επίλυσης καθημερινών προβλημάτων. Ευχόμαστε επίσης στον ίδιο και σε όλους τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου να συνεχίσουν στους ίδιους δημιουργικούς δρόμους.

Από το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος

Μαρία Κορδονέλλη

Η Γραμματέας

Κατερίνα Καραχάλιου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos