Ευχαριστήριο Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Πάρου

19 Νοεμβρίου 2012 18:26

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Πάρου σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου πραγματοποίησε τον ετήσιο αντιφυματικό εμβολιασμό των μαθητών της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης των νησιών Πάρου και Αντιπάρου.

Ως γονείς αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους Επισκέπτες Yγείας, Ταξίδη Αντώνη από το Γ.Ν. Σύρου και Δρακοτού Σοφία από το Γ.Ν. Κέντρο Υγείας Νάξου και την αγροτική γιατρό του κέντρου υγείας Πάρου, Χατζηαλή Σάαντα για την υπομονή, το ζήλο και την αγάπη που έδειξαν κατά τη διάρκεια του εμβολιασμού των παιδιών μας.


Επίσης σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου και το Δήμο Πάρου πραγματοποίησε την ετήσια εξέταση των μαθητών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των νησιών Πάρου και Αντιπάρου, προκειμένου να εγγραφούν τα παιδιά στις σχολικές μονάδες, αλλά και να προμηθευτούν τα Ατομικά Δελτία Υγείας, έτσι ώστε να μπορούν να συμμετέχουν στις αθλητικές δραστηριότητες του σχολείου.

Ως γονείς αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε:

 τους παρακάτω γιατρούς

Α. Σκούρτη Σωτήρη, γενικό γιατρό επιμελητή Α´ Κέντρου Υγείας Πάρου

Β. Τρέζου Χρυσούλα, αγροτική γιατρός Κέντρου Υγείας Πάρου

Γ. Μαστραντωνάκη Νικολέττα, παιδίατρο επιμελητή Β´ Κέντρου Υγείας Ίου

 και τους επισκέπτες υγείας

Α. Ταξίδη Αντώνη, από το Γ.Ν. Σύρου

Β. Δρακοτού Σοφία, από το Γ.Ν. Κέντρο Υγείας Νάξου

τόσο για την υπομονή, το ζήλο και την αγάπη που έδειξαν κατά τη διάρκεια της εξέτασης των μαθητών, όσο και γιατί μας απάλλαξαν από μία μεγάλη ταλαιπωρία και έξοδα, αφού το Κέντρο Υγείας Πάρου στερείται γιατρών -ιδιαίτερα παιδιάτρου- καθώς και ειδικευμένου νοσηλευτικού προσωπικού.


Ως γονείς αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε την πρόεδρο της ΚΔΕΠΑΠ, κα Κάγκανη Άννα και το Δ.Σ. για τη φιλοξενία που παρείχαν στους επισκέπτες υγείας στο σπίτι της λογοτεχνίας.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε το κατάστημα ενοικιάσεως αυτοκινήτων του κου Παναγιώτη Μαρκόπουλου RENT A CAR Μ-L για την διάθεση ενός αυτοκινήτου για δύο εβδομάδες προκειμένου το κλιμάκιο που θα έκανε τους εμβολιασμούς να μετακινείται στις σχολικές μονάδες των νησιών μας.

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων

Ο Πρόεδρος                        Η Γεν. Γραμματέας

Γεωργιάδης Δημήτρης        Ραγκούση Κατερίνα

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos