Σύλλογος Γυναικών Πάρου Αρηΐς: Κάλεσμα προς τους αγρότες

28 Νοεμβρίου 2012 20:58

Ο Σύλλογος Γυναικών Πάρου "Αρηις", στα πλαίσια της πρωτοβουλίας " Ψωνίζω και Στηρίζω " ,προσπαθεί να στηρίξει ποικιλοτρόπως τους ωφελούμενους συμπολίτες μας, που δυσκολεύονται οικονομικά.

Κατέγραψε έτσι τη διαθεσιμότητα αρκετών, που θα ήθελαν να συμβάλουν στο μάζεμα των ελιών ,με αντίτιμο της εργασίας τους, τουλάχιστον 5 κιλά λάδι,& από εκεί και πάνω κατά την κρίση του αγρότη.

Με στόχο την στήριξη των οικογενειών αυτών με εργασία, ο Σύλλογος θα ήθελε να κάνει ένα κάλεσμα στους αγρότες της Πάρου ,που αυτη την ευλογημένη περίοδο ,ασχολούνται με το μάζεμα των ελιών, εάν θέλουν να δώσουν εργασία και να στηρίξουν & να εξασφαλίσουν λίγο απο το λάδι που εχουν ανάγκη οι οικογένειες αυτές, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το τηλ.επικοινωνίας 6936670556

Η εποχή έχει αλλάξει, αλλά με σεβασμό ,αλληλεγγύη & αλληλοκατανόηση ,μπορούμε να κάνουμε τις μέρες μας , πιο γλυκιές !!!

Για το ΔΣ

H Πρόεδρος                H Γεν.Γραμματέας

Σταυρούλα Τρίχα       Αγγελική Ροδίτου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos