Πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων δράσεων του συλλόγου Γυναικών Πάρου "Αρηΐς"

29 Νοεμβρίου 2012 17:22

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα δράσεων του Συλλόγου μας

-το Σάββατο ,1η του Δεκέμβρη ,στις 18:30, ανοίγουμε τις εκδηλώσεις μας με συμμετοχή του Συλλόγου μας στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου ,που διοργανώνεται απο το Δημ. Διαμέρισμα του Αρχιλόχου σε συνεργασία με φορείς & συλλόγους,στα Μάρμαρα της Πάρου , με ζεστή σοκολάτα και face painting για τους μικρούς μας φίλους .

- τη Κυριακή 02 Δεκεμβρίου ,στις 18:00 ,σας περιμένουμε να σας ξεναγήσουμε στο χώρο που φιλοξενούνται οι δραστηριότητες μας,στο Paros Rock στο ποτάμι της Παροικίας .

Γύρω από ένα φλιτζάνι ζεστής σοκολάτας ή μια σουμίτσα θα στηθεί ένας χορός γλυκών και αλμυρών κερασμάτων, από τις κυρίες του Συλλόγου μας.

Ελάτε για ένα δημιουργικό απόγευμα με Χριστουγεννιάτικες κατασκευές ,για ένα ζεστό κάλεσμα ανάλαφρης κουβέντας και χαλάρωσης.

Βοηθήστε το έργο μας ,με είσοδο 05€ και ελάτε να σκορπίσουμε,όλοι μαζί, λίγη από τη Χριστουγεννιάτικη μαγεία !

-το Σάββατο 08 Δεκεμβρίου ,στις 18:00 , Το δεύτερο φιλανθρωπικό γκαλά στην Πάρο είναι γεγονός! Σας περιμένουμε στο PAROS ROCK στο ποτάμι Παροικίας, για μια λαμπερή βραδιά μόδας που θα σκορπίσει απλόχερα χαμόγελα..Σας ετοιμάζουμε ένα χαρούμενο απόγευμα με πολλές εκπλήξεις ,δώρα & προσφορές.

Μέρος από τα έσοδα της βραδιάς θα δοθούν στη «Φλόγα»,το Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια .

Τιμή εισόδου : 05€

Θα ακολουθήσει πάρτι!!!!

- την Κυριακή 09 Δεκεμβρίου , το απόγευμα ,συμμετέχουμε με ποικίλες δράσεις για τους μικρούς μας φίλους στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη πλατεία της Εκατονταπυλιανής ,που οργανώνεται από το Δήμο Πάρου & τη ΚΔΕΠΑΠ .

Να ξέρετε, ότι δε σταματάμε να σχεδιάζουμε και να προγραμματίζουμε ποικίλες δράσεις και δραστηριότητες και σύντομα θα έχετε περισσότερα νέα μας ....

Σ'αυτή τη ζωή ,μπορεί να μην μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα, μπορούμε όμως να κάνουμε μικρά πράγματα με μεγάλη αγάπη!

Και γι αυτό σας θέλουμε κοντά μας !

Με εκτίμηση

Για το ΔΣ

Η Πρόεδρος                  Η Γραμματέας

Τρίχα Σταυρούλα          Ροδίτου Αγγελική

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos