Πάρος: Συνελήφθη 34χρονος Γεωργιανός γιατί τραυμάτισε σοβαρά με μαχαίρι ομοεθνή του

10 Δεκεμβρίου 2012 12:11

Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι ο δράστης διέμενε παράνομα στη χώρα

Ο τραυματίας διακομίστηκε σε Νοσοκομείο της Αθήνας, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

Συνελήφθη χθες (09-12-2012) το βράδυ στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, ένας 34χρονος υπήκοος Γεωργίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη διαμονή στη χώρα.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα στις 13,45 ώρα, ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Πάρου, ότι λίγο νωρίτερα παρουσιάστηκε μόνος του στο Κέντρο Υγείας του νησιού, 31χρονος υπήκοος Γεωργίας, ο οποίος έφερε δυο τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο (μαχαίρι τύπου σουγιά) επί του αριστερού ημιθωράκιου και αριστερού τραχήλου .

Ο τραυματίας αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, διακομίστηκε σε Νοσοκομείο των Αθηνών, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης και ύστερα από εξέταση στοιχείων, προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Πάρου τρεις αλλοδαποί υπήκοοι Γεωργίας, μεταξύ των οποίων και ο 34χρονος κατηγορούμενος, ο όποιος διαπιστώθηκε ότι είναι ο δράστης του τραυματισμού του 31χρονου ομοεθνή του.

Επιπλέον από τον αστυνομικό έλεγχο προέκυψε ότι και οι τρεις προσαχθέντες διέμεναν παράνομα στη χώρα.

Ο συλληφθείς, ο οποίος εξεταζόμενος ομολόγησε την πράξη του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos