Πάρος: 2ο Φιλανθρωπικό "Gala" με επίδειξη μόδας

11 Δεκεμβρίου 2012 19:44

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012 το 2o Φιλανθρωπικό "Gala" με επίδειξη μόδας.

Οι γυναίκες του συλλόγου Γυναικών Πάρου «Αρηΐς» τόλμησαν και κατάφεραν εκ του αποτελέσματος να ολοκληρώσουν με απόλυτη επιτυχία, για δεύτερη χρονιά συνεχή χρονιά το φιλανθρωπικό "Gala".

Πλήθος κόσμου αγκάλιασε την εκδήλωση και γέμισε την αίθουσα, ενώ τα μοντέλα ερασιτέχνες ξάφνιασαν για μια ακόμα φορά με την επαγγελματική τους παρουσίαση.

Αυτό που τονίστηκε από τους περισσότερους, όπως θα παρακολουθήσετε και στα δύο βίντεο που ακολουθούν, ήταν ο Φιλανθρωπικός σκοπός της επίδειξης μόδας αφού μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο Σύλλογο «Φλόγα» (Σύλλογος γονιών παιδιών και εφήβων με νεοπλασματική ασθένεια).

Το parianostypos.gr βρέθηκε στο χώρο της εκδήλωσης και μέσα από τα δύο βίντεο που ακολουθούν κατέγραψε το σφυγμό της βραδιάς, αρχικά πριν την έναρξη της επίδειξης , κατά την διάρκειας της και φυσικά με την ολοκλήρωση της βραδιάς σε ένα πλούσιο ρεπορτάζ με πολλές συνεντεύξεις.

Πατήστε εδώ για να παρακολουθήσετε τα βίντεο



Ευχαριστήριο μήνυμα από Σύλλογο Γυναικών Πάρου''Αρηίς''

Το Σάββατο 08/12 για εμάς δεν ήταν απλά μια αστραφτερή βραδιά γεμάτη χρώματα , μουσική, μόδα ,χαμόγελα..... αλλά μια βραδιά υπενθύμισης...

Και εφέτος ,παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει ο τόπος μας, καταφέραμε να σκορπίσουμε απλόχερα χαμόγελα ελπίδας & αισιοδοξίας.

Από την περίσσια της αγάπης και της γενναιοδωρίας των Παριανών ,από την ανιδιοτελή προσφορά των εθελοντών μας & από τη συνεργασία τόσων πολλών ανθρώπων , καταφέραμε να συγκεντρώσουμε το ποσό των 2110 € που κατατέθηκε στις 10/12/12,στη ΦΛΟΓΑ ,το Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες ,που τίμησε την εκδήλωσή μας αυτή ,με την παρουσία της η πρόεδρος του κα Μαρία Τρυφωνίδη .

Όλοι μαζί, καταφέραμε να στηρίξουμε τους μικρούς αλλά και μεγάλους της ήρωες, που παλεύουν καθημερινά για την υγεία των μικρών παιδιών με χαμόγελο και αισιοδοξία για το μέλλον, που αγωνίζονται για την ΖΩΗ !

Ένα ΜΕΓΑΛΟ μπράβο αξίζει στον υπέροχο κόσμο της Πάρου που ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ !!!

Η ανταπόκριση σας ήταν μεγάλη και ευχαριστούμε, γιατί για άλλη μια φορά φάνηκε ότι όταν είμαστε ενωμένοι, μπορούμε πολλά « Χαμόγελα» να προσφέρουμε ,τόσο στα παιδιά όσο και στον τόπο μας.

Ένα ΜΕΓΑΛΟ μπράβο σε όλους εσάς ,αλλά και στους επιχειρηματίες που μας εμπιστεύτηκαν & στήριξαν αυτή μας την πρωτοβουλία και φυσικά στα μοντέλα μας μικρά μα & μεγάλα.

Η προσπάθεια ήταν ομαδική και αυτό φάνηκε από το αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε τους παρουσιαστές της βραδιάς που ταξίδεψαν από την Αθήνα για αυτό τον σκοπό. Τον δημοσιογράφο Λάζο Μαντικό και το μοντέλο Μαριλένα Μπλέτσα.

Η βοήθεια σας σε μια εποχή περίεργη, αποδεικνύει ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι, συμπατριώτες μας, που ανιδιοτελώς προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο και γι' αυτό σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς & σας ευχόμαστε ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ !!!


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού, ο Σύλλογος Γυναικών > Πάρου ''Αρηίς'' ,με την υποστήριξη του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του 1ου  Δημοτικού Σχολείου Παροικιάς ,ανοίγει την αγκαλιά του για όλα τα παιδιά της  Παρου και σας περιμένει την Παρασκευη 14 του Δεκεμβρη στις 06:30 το απόγευμα  ατο χώρο μας στο ποταμι Παροικίας.

Με επινοητικότητα, απλότητα κι ευαισθησία, έχουμε ετοιμάσει ένα  χριστουγεννιάτικο απόγευμα με παραμυθοϊστορίες ,γεύση από ζεστή σοκολάτα  ,μπαλόνια ,ομαδικά παιχνίδια & face painting ,με ζωντανή μουσική από  γκρουπάκι της Πάρου και τα πιο όμορφα χριστουγεννιάτικα τραγούδια !

Σκοπός και στόχος μας αυτές τις γιορτινές μέρες ,να σταθούμε δίπλα σε ένα μικρό παιδί της Πάρου που χρειάζεται την υποστήριξη μας, για τη θεραπεία  του.

 Τιμή εισόδου 3 ευρώ

 Σας περιμένουμε !





Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos