Πάρος: Ξεσηκωμός για το Κέντρο Υγείας του Νησιού (video)

14 Δεκεμβρίου 2012 18:28

Πραγματοποιήθηκε στην Παροικία στις 11 το πρωί της Παρασκευής 14/12 η προγραμματισμένη αγωνιστική συγκέντρωση διαμαρτυρίας του παριανού λαού για τις ελλιπέστατες έως και ανύπαρκτες υπηρεσίες δημόσιας

υγειονομικής περίθαλψης που επικρατούν εδώ και καιρό σε Πάρο και Αντίπαρο.

Η μεγάλη σε συμμετοχή συγκέντρωση των παριανών πολιτών έξω από το Κέντρο Υγείας Πάρου, αποτέλεσε κορύφωση μιας σειράς κινητοποιήσεων των τελευταίων χρόνων που είχαν ως κεντρικό αίτημα τη στελέχωση του Κ.Υ. Πάρου και την προάσπιση του ύψιστου ανθρώπινου αγαθού της υγείας και του δικαιώματος στη δημόσια δωρεάν παροχή της.

Παρουσία εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου, της Εκκλησίας, φορέων και συλλόγων, η μαζική αυτή διαμαρτυρία των παριανών ήταν μεγάλη σε όγκο και παλμό και είχε σύσσωμο χαρακτήρα.
Οι δημόσιες υπηρεσίες, οι τράπεζες και τα καταστήματα του νησιού παρέμειναν κλειστά, έγιναν καταλήψεις σε κτήρια ενώ οι διαδηλωτές επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας στους επιβάτες και το πλήρωμα του πλοίου της γραμμής κατά την άφιξή του στο λιμάνι της Παροικίας.

Το parianostypos.gr, παρακολούθησε τα τεκταινόμενα της παριανής κινητοποίησης και στις επόμενες ώρες θα σας παρουσιάσει video, ρεπορτάζ και συνεντεύξεις από την εντυπωσιακή αυτή σύσσωμη διαμαρτυρία του παριανού λαού υπέρ του αγαθού της δημόσιας υγείας.

Πατήστε εδώ για να παρακoλουθήσετε τα βίντεο

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos