Απάντηση του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου σε κριτική συναδέλφων

18 Δεκεμβρίου 2012 12:35

Απάντηση στον κ. Σ.Χουλιάρα και Μ.Καλάκωνα

Προηγήθηκε η κριτική για την στάση του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου με το παρακάτω σχόλιο:

Την ώρα που η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων είχαμε κλείσει τα μαγαζιά μας,ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Συντονιστικού,για να κατέβουμε στη συγκέντρωση για το Κέντρο Υγείας,κάποιος,με αποδείξεις,το κατάστημά του το διατήρησε ανοιχτό πιστεύοντας ότι αυτό το τρίωρο θα τα οικονομήσει.

Δεν είναι άλλος, παρά ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου.Αυτός που έπρεπε να δουλεύει για να μας πείσει να κλείσουμε.Τον αφήνω στην κρίση όλων των συναδέλφων.Ο αγώνας δεν γίνεται με φωτογραφίες και αποστολή Fax και E-mail.

ΜΕΝΕΓΟΣ ΚΑΛΑΚΩΝΑΣ

ΕΜΠΟΡΟΣ


18/12/2012

ΠΟΙΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΑΝΟΙΧΤΟΣ?

Απάντηση στον κ. Σ.Χουλιάρα και Μ.Καλάκωνα

Σχετικά με το email του κ.Χουλιάρα και την αναδιανομή του ενυπόγραφα από τον άλλο συνάδελφο κ.Καλακώνα, που αναφέρονται στο πρόσωπο μου και σε ενέργειες μου που αφορούν στο κατάστημα μου, έχω να δηλώσω τα εξής:

Το κατάστημα μου (για όσους το γνωρίζουν από τους ανωτέρω - σε αντίθεση με τις γνωστές αλυσίδες που δραστηριοποιούνται στο νησί μας και τις γνωρίζουν πολύ καλά αφού αυτές μόνο στηρίζουν), ήταν κλειστό την ημέρα της μεγάλης διαμαρτυρίας και συγκεκριμένα από 11:15 έως 13:10,διότι ο πρόεδρος «δούλευε για την επιτυχία της συγκέντρωσης».

Προς τι «το μίσος και ο σπαραγμός» κ.Χουλιάρα και κ.Καλακώνα μετά από την ομολογουμένως μεγάλη επιτυχία της συγκέντρωσης?

Προς τι η λάσπη στο πρόσωπο μου κ. Χουλιάρα και κ. Καλακώνα? Οι αγώνες κερδίζονται στη μάχη, και όχι στα στημένα παιχνίδια που ξέρετε και έχετε μάθει από την κομματική σας ταυτότητα.

Η σας πείραξε που δεν ανήκω πολίτικα κάπου, όπως εσείς!!!

Και σας ρωτάω που ήσαστε όλοι εσείς πριν δυο χρονιά που ξεκινήσαμε τον αγώνα του Κέντρου Υγείας ?

Η μήπως προσφέρατε την παρουσία σας στο κέντρο Υγείας στην κατάληψη του ταμείου για να μην καταβάλουμε τα 5 ευρ.

Αντιθέτως, λακίσατε με το άκουσμα του εισαγγελέα, παρασύροντας και τους υπόλοιπους !

Η μήπως η πεντάλεπτη παρουσία σας μόνο και μόνο για φωτογράφηση στη ΔΟΥ ΠΑΡΟΥ σήμαινε για σας κατάληψη!

Η μήπως κ Χουλιάρα κουραστήκατε από όλα, από τη συντονιστική επιτροπή και θέλετε να το διαλύσετε?

Εγώ σας απαντώ ΟΧΙ δεν θα το καταφέρετε αυτό!

Ο Εμπορικός Σύλλογος όπως και να έχει, θα είναι πάντα μπροστά στους αγώνες και τις κινητοποιήσεις και έχει αποδείξει τις δυνατότητές του πολλές φορές μέχρι σήμερα.

Όσο για εμένα προσωπικά, έχω αφιερώσει πολύ χρόνο και χρήμα εδώ και 4 χρόνια για τους αγώνες που ξεκινήσαμε υποτίθεται όλοι μαζί ενωμένοι χωρίς να επιδιώξω προσωπική προβολή. Εσείς όμως τώρα θέλετε να αυτοπροβληθείτε για άλλους προσωπικούς και πολιτικούς λόγους. Οι πράξεις σας είναι αντίθετες κύριε Χουλιάρα «με τα περί ενότητας και όλοι μαζί» όπως σας άκουσα να λέτε στην προχθεσινή συγκέντρωση. Όσο για τη φθηνή λασπολογία σας , δεν αρμόζει με το ήθος μου και δε θα σας κάνω τη χάρη να σας ξανα-απαντήσω προσωπικά. Τα προβλήματά σας, να τα αναφέρεται στα θεσμικά όργανα και στη συνέλευση του συλλόγου αν αυτά αφορούν το εμπόριο και τα κοινά μας προβλήματα.

Αν είναι πολιτική λάσπη και φανφάρες, απαξιώ και σας αφήνω να συνεχίστε να το κάνετε, καθώς είναι το μόνο που ξέρετε να κάνετε καλά....

 

Με ιδιαίτερη τιμή
Ο Πρόεδρος του
Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου
Αλιπράντης Απόστολος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos