Χριστουγεννιάτικο Παζάρι Αρχιλόχου 2012 Απολογισμός

22 Δεκεμβρίου 2012 17:08

Στις 15 και 16 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε το 21ο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του Αρχιλόχου. Έλαβαν μέρος 18 ομάδες. O Παιδικός σταθμός, το Γ΄Γυμνάσιο Β΄ και Γ΄ Λύκειoυ Παροικίας και Νάουσας, η Γ' Λυκειου ΕΠΑΛ και για πρωτη φορα το Γυμνασιο και Λυκειο Αντιπαρου.

Επίσης ο Σύλλογος Γυναικών Αρηίς, τα Α.Μ.Ε.Α.Ι, η Ελληνική Εταιρία, ο Ν.Ο.Π, η Αλκυόνη, το PAWS, και για πρωτη φορα ο συλλογος Λευκων "Υρια" μαζί μας χειροτέχνες έλληνες και ξένοι έδωσαν το παρόν με μεγάλη επιτυχία

παρά την οικονομική κρίση.
Το μπαρ του Συλλόγου, οι νόστιμοι λουκουμάδες της Αρτεμίας Καννίρη, τα καραμελωμένα μήλα τα κλασικά Hot - Dogs, τα ζεστά καστανά, το παλαιοπωλείο και η Λοταρία ομόρφυναν την ατμόσφαιρα.

Για πρώτη φορά ο Γιάννης Λατσός DJ έπαιξε μουσική και ανέβασε τους ρυθμούς του καρδίας μας. Το πρόγραμμα του Παζαριού, αφιερωμένο στους μικρούς μας φίλους, πλαισίωναν η κ. Ασπασία Κωβαίου ως Βασίλισσα του Χιονιού κάνοντας face painting, ο Άγιος Βασίλης

μοίραζε γλυκίσματα η Γεωργία Κασσάρα διάβασε παραμύθια. Η Αμαλία Φερεντίνου, για τρεις ώρες το πρωί της Κυριακής απασχόλησε τα παιδιά μαθαίνοντας τα κατασκευές και χαρτοκοπτική.
Την διοργάνωση και τον συντονισμό του Παζαριού είχε αναλάβει ο Μπαμπής Πατέλης, ο Γιώργος Γεμελιάρης και η Ραμόνα Γκίκα. Το βράδυ τις Κυριακής με χορό και πολλά χαμόγελα έγινε η κλήρωση των μεγάλων δώρων. Ο «Αρχίλοχος» θέλει

να ευχαριστήσει τους χορηγούς μας που παρά την δύσκολη περίοδο φρόντισαν με την παρουσία τους να αναδείξουν το παζάρι.
Τέλος το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι δεν θα μπορούσε να υπάρξει χωρίς την πολύτιμη προσφορά των εθελοντών που και φέτος στήριξαν την προσπάθεια μας.
Σας ευχαριστούμε πολύ.
Το 21ο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι Αρχιλόχου έκλεισε αυλαία με τις καλύτερες εντυπώσεις!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos