ΕΣΠ Πάρου για ΔΟΥ

10 Ιανουαρίου 2013 22:42

νημερώνουμε, τα μέλη μας και τους φορολογούμενους Πάρου-Αντιπάρου, ότι σύμφωνα με την χθεσινοβραδινή ανακοίνωση, του Υπουργείου

Οικονομικών, συνολικά έξι ΔΟΥ ΔΕΝ θα κλείσουν σε όλη την Ελλάδα ανάμεσα τους και αυτή της Δ.Ο.Υ Πάρου «λόγω, του μεγάλου ειδικού βάρους, που έχουν στα έσοδα, του προϋπολογισμού»

Η απόφαση αυτή, μας ικανοποιεί μιας και οι παρεξηγημένοι αγώνες, των ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ, που πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα, σε όλες τις Δ.Ο.Υ των Κυκλάδων, με απόφαση όλων των Εμπορικών Συλλόγων Νομού Κυκλάδων, κατά την υλοποίηση του 6ου Συνεδρίου, στην Άνδρο και την υιοθέτηση από τους φορείς Πάρου-Αντιπάρου όπως και την στήριξη των Δήμων, έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Επίσης, η έγκαιρη παρέμβαση, του Δήμου Πάρου,να καταθέσει προσφυγή, στο Συμβούλιο Επικρατείας, εκδικάστηκε χθες,9/1/2013 και αναμένουμε και αυτή την απόφαση.

Ως, Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος, θα συνεχίσουμε, τους αγώνες οι οποίοι διασφαλίζουν, τα συμφέροντα των μελών μας αλλά και των συμπολιτών της Πάρου-Αντιπάρου.

ΤΕΛΙΚΑ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!

Με ιδιαίτερη τιμή

Για το Δ.Σ του

Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου

Πάρου – Αντιπάρου

Ο Πρόεδρος

Απόστολος Αλιπράντης

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos