Εμπορ/κός Σύλλογος Πάρου: Την θέση του Γεν.Γραμματέα, αναλαμβάνει ο Ηλίας Κρητικός, με Ειδ.Γραμματέα τον Αντώνη Μπαρμπαρή

16 Ιανουαρίου 2013 20:10

Κατά την συνεδρίαση, που πραγματοποιήθηκε 14/01/2013, υποδεχτήκαμε το νέο μέλος ,του Διοικητικού Συμβουλίου Αντώνη Μπαρμπαρή, με αφορμή την

παραίτηση του μέλους και Γεν.Γραμματέα-Νίκο Ραγκούση-Λαουτάρη,τον οποίον και ευχαριστούμε για την προσφορά του, έως τώρα στον σύλλογο.

Κατόπιν, ομόφωνης απόφασης ,την θέση του Γεν.Γραμματέα, αναλαμβάνει ο Ηλίας Κρητικός, με Ειδ.Γραμματέα τον Αντώνη Μπαρμπαρή.

Παρότι το 2012,έκλεισε με διενέξεις,καταγγελίες,σχόλια,αντεκλήσεις και λόγια που στενοχώρησαν τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου,το ξεκίνημα του καινούργιου χρόνου, μας βρίσκει ενωμένους και αποφασισμένους να συνεχίζουμε να κρατάμε, τον Εμπορικό Σύλλογο, στην θέση που του αρμόζει, χωρίς να επιθυμούμε αντιθέσεις, μεταξύ των μελών ,στην μικρή κοινωνία που ζούμε.

Καλούμε, όλους τους συναδέλφους, σε κοινό αγώνα, για την διασφάλιση των συμφερόντων μας , σ'αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε όλοι μας,ώστε να καταφέρουμε να βγούμε ζωντανοί, από την θύελλα των προβλημάτων, που αντιμετωπίσουμε καθημερινά.

Όπου δώσαμε ενωμένοι αγώνες ,όλοι μας είδαμε τα αποτελέσματα.

Με ιδιαίτερη τιμή

για το Δ.Σ. του

Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου

Πάρου - Αντιπάρου

Ο Πρόεδρος                       Ο Γεν. Γραμματέας

Αλιπράντης Απόστολος    Κρητικός Ηλίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos