Ανακοίνωση υπαλλήλων ΔΟΥ Πάρου

24 Ιανουαρίου 2013 22:57

Χαιρετίζουμε την απόφαση να μην κλείσει η Δ.Ο.Υ. Πάρου, γεγονός που ωφελεί πολλαπλά το

νησί μας και εκείνο της Αντιπάρου αλλά και που συστοιχίζεται πλήρως με την απλή αριθμητική λογική των οικονομικών μεγεθών και της γεωγραφικής ιδιαιτερότητας.

θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ολόψυχα όλους εκείνους που συμπαραστάθηκαν στον αγώνα μας, που ήταν βέβαια και αγώνας προς όφελος ολόκληρου του Παριανού και Αντιπαριώτικου λαού.

Ιδιαίτερα εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους Δημάρχους Πάρου και Αντιπάρου όπως και στα μέλη των δημοτικών συμβούλιών τους, όπως επίσης σε όλους τους μαζικούς φορείς του νησιού μας και το πλήθος των ανώνυμων Παριανών πολιτών που με τη συμμετοχή τους μας μετέδωσαν ενέργεια και πίστη για το δίκιο του αγώνα μας.

Μοιραζόμαστε τη χαρά μας με όλους εκείνους που συνετέλεσαν σε μικρό ή μεγάλο βαθμό στο ευνοϊκό αποτέλεσμα. Εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά τους πρωταγωνιστές αυτής της επιτυχίας και εκείνους που είχαν τον τελευταίο και κυρίαρχο λόγο. Όμως θα εμμείνουμε στην παρακαταθήκη που αφήνουν στην Παριανή κοινωνία η αγωνιστική μας αποφασιστικότητα, η κοινωνική συσπείρωση που πέτυχε και τέλος η αποτελεσματικότητα και εκπλήρωση των στόχων μας,

Τελειώνοντας θα θέλαμε να στείλουμε μήνυμα στους κατοίκους και τους φορείς των νησιών που, παρά τους αγώνες τους, δεν πέτυχαν τους στόχους τους, ότι θα είμαστε δίπλα τους γιατί το δίκιο είναι με το μέρος τους.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos