Εμπορ/κός Σύλλογος Πάρου

03 Φεβρουαρίου 2013 19:02

Ολοκληρώθηκε, η διαδικασία θεώρησης βιβλιαρίων, από το κλιμάκιο του Ο.Α.Ε.Ε, που φιλοξενήθηκε φέτος στο νέο γραφείο του Συλλόγου μας.

Τα μέλη του συλλόγου είχαν την ευκαιρία να θεωρήσουν τα βιβλιάρια ασθενείας τους ,την Τρίτη 29 Ιανουαρίου ,ενώ η προσέλευση των επαγγελματιών βρίσκονταν σε συνεχόμενη ροή .

Με βάση, τα περσινά χαμηλά αποτελέσματα επισκεψιμότητας, που κυμαινόταν στα 2/3 των ενήμερων ασφαλισμένων, από πρόπερσι, με θλίψη διαπιστώσαμε, ότι τα φετινά ποσοστά επισκεψιμότητας, ήταν πεσμένα ακόμα περισσότερα για φέτος και συγκεκριμένα στο 1/3 από πρόπερσι ,το αποτέλεσμα αυτό, όπως αναφέρουν οι Παριανοί και Αντιπαριώτες επαγγελματίες, οφείλεται στην οικονομική αδυναμία που ολοένα και δυσκολεύει.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ, ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΟΑΕΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ, ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΛΥΣΕΙΣ,ΙΣΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΣΕΕ ΓΙΑ το "πάγωμα" και την "κεφαλαιοποίηση" των παλαιών ληξιπρόθεσμων οφειλών στον ΟΑΕΕ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos